ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της εβδομάδας απο 23-29 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ιδιαίτερη από πολλές απόψεις μπορεί να χαρακτηριστεί η τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου για εσάς και αυτό απορρέει περισσότερο από το ότι σε αυτήν γίνεται και η τελευταία έκλειψη του 2019. Αυτή θα είναι ηλιακή και θα γίνει στις 26 του μήνα. Θα συνοδευτεί μάλιστα από μια νέα Σελήνη. Τα δύο αυτά σημαντικά φαινόμενα θα γίνουν ακριβώς απέναντί σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω. Συνεταιρισμοί -παλαιοί, νέοι ή μελλοντικοί-, συνεργασίες, γάμος, αισθηματική σχέση και σχέσεις γενικότερα κρίνονται τόσο από εσάς όσο και από τον άλλον ή τους άλλους κάτω από ένα νέο πρίσμα και από τις τωρινές ανάγκες και συνθήκες. Περιφρουρήστε, λοιπόν, τόσο τις συναισθηματικές όσο και τις υλικές σας κτήσεις όσο πιο σωστά και καλύτερα γίνεται.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Αρκετά ρευστή και απρόβλεπτη, όπως φαίνεται, είναι η τελευταία εβδομάδα αυτού του χρόνου, αλλά και το πρώτο μισό της ερχόμενης. Η παραμονή του Αρη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 19 Νοεμβρίου και μετά έχει… παίξει ποικιλοτρόπως με τις αντοχές σας. Θα χρειαστεί λοιπόν να μετριάσετε την ευαισθησία, την ευθιξία και τον εγωισμό σας και να μη δραματοποιείτε -όσο γίνεται- τα εμπόδια και τα αρνητικά που μπορεί να συμβαίνουν. Έμπιστευτείτε περισσότερο την κρίση σας από το συναίσθημα, γιατί ο Έρμής που την αντιπροσωπεύει είναι σε πιο βοηθητική για εσάς θέση. Αυτός όμως μπορεί να γεννήσει και κάποιες καλές ιδέες, όπως και να συμβάλει θετικά σε θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, σπουδές, μετακομίσεις, ρυθμίσεις λογαριασμών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου αυτή, που, ακόμα κι αν δεν γίνεται να τις πραγματοποιήσει, δίνει κάποιες υποσχέσεις. Αν μάλιστα έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, οι ελπίδες για την πραγματοποίηση κάποιων εξ αυτών έχουν περισσότερες πιθανότητες. Ολοι σας όμως από τις 29 Δεκεμβρίου και μέσα στο πρώτο μισό του Ιανουαρίου θα έχετε μια χειροπιαστή εύνοια. Ο κυβερνήτης σας Έρμής περνάει στο φιλικό σε εσάς ζώδιο του Αιγόκερω. Μπορεί να είναι η εργασία, τα οικονομικά, η υγεία που θα ωφεληθούν ή να πραγματοποιηθεί κάποια προσδοκία σας. Αν, π.χ., θέλετε να κάνετε κάποια σημαντική αγοραπωλησία ή μια οικονομική ρύθμιση, ασφαλώς και μπορείτε και είναι καλύτερα έως τις 3 Ιανουαρίου.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ιδιαίτερη από πολλές απόψεις -θετικές και αρνητικές- θεωρείται η τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου και του 2019 φυσικά. Αυτή η ιδιαιτερότητα συνδέεται περισσότερο με την ηλιακή έκλειψη και τη νέα Σελήνη, αλλά και με τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται το ζώδιό σας σε σχέση με τον Πλούτωνα, τον Δία και τον Κρόνο. Το σπίτι ως χώρος, με τις ανάγκες ή τα προβλήματά του, ένας χώρος πρόσκαιρης διαμονής για άλλους, συγγενικά πρόσωπα που αδιαφορούν ή ρίχνουν το βάρος τους σε εσάς ή κάποια κληρονομικά μπορεί να παρουσιάσουν κάποια όξυνση. Υπάρχει ανάγκη να φροντίσετε πιο σωστά και την υγεία σας. Στο πλευρό σας είναι η Αφροδίτη, που θα αναλάβει να μειώνει με κάποιον τρόπο την όποια… ζημιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Αρης στο ζώδιό σας είναι μια βόμβα δύναμης και αντοχής, αλλά χρειάζεται και μεγάλη προσοχή η διαχείρισή της. Έύκολα μπορεί να σας ξεφύγει και να φθάσετε στην υπερβολή. Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, λοιπόν, και κράτημα των απαραίτητων ισορροπιών. Η έκλειψη στις 26 απαιτεί να είστε περισσότερο προσεκτικοί στις σχέσεις με αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, γείτονες, δασκάλους και πάσης φύσεως συμβούλους, όπως και στις μετακινήσεις και στα κοντινά σας ταξίδια. Έως και τις αρχές Ιανουαρίου τα οικονομικά σας θα είναι σε διφορούμενη κατάσταση , αλλά ευτυχώς το πράγμα αρχίζει να βελτιώνεται κάπως από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά. Ακόμα μια βοήθεια από τις 29 και μετά θα δώσει ο Έρμής, καθώς μετακινείται στον Αιγόκερω.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Παρότι η εβδομάδα αυτή είναι εξαιρετικά φορτισμένη για όλους μας, για εσάς έχει και θετικά. Μάλιστα, η Σελήνη στο ζώδιό σας από το βράδυ της Δευτέρας έως και την Τετάρτη συμβάλλει θετικά στο να κάνετε καινοτομίες, βελτιώσεις και εποικοδομητικές αλλαγές. Ναι μεν αυτήν την περίοδο η Αφροδίτη βοηθά κάπως τα οικονομικά σας, αλλά η επικείμενη ηλιακή έκλειψη στις 26 τα επιβαρύνει με κάποιον τρόπο. Οσο περνάει από το χέρι σας, λοιπόν, προστατέψτε τα οικονομικά. Αυτό μπορεί να γίνει με μεγαλύτερη επιτυχία έως και το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας. Αυτή όμως η εβδομάδα προσφέρεται για να συσφίξετε χρήσιμες και αγαπημένες σχέσεις και ακόμα να… τσεκάρετε τα αισθήματα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact