ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της εβδομάδας απο 23-29 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Είστε οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές της εβδομάδας και του τέλους αυτού του επεισοδιακού για εσάς χρόνου, αφού η ηλιακή έκλειψη και η νέα Σελήνη γίνονται στις 26 στο ζώδιό σας. Οι καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν από αυτά τα φαινόμενα θα είναι φυσικά διαφορετικά για τον καθένα σας, αλλά σε κάθε περίπτωση, εκτός από τα καθημερινά, είναι και κάποιοι κύκλοι που κλείνουν και μπορεί παράλληλα να ανοίγουν κάποιοι άλλοι. Αυτοί μπορεί να σχετίζονται με τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, την υγεία, μια αισθηματική ή οικογενειακή κατάσταση. Πάντως, κάτι αρνητικό μπορεί τώρα να συνοδευτεί από κάτι θετικό και το αντίθετο. Κάτι ανάλογο θα μπορούσε να ισχύει και στον έρωτα. Ανάγκη να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας τώρα και την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Σύνθετη από πολλές απόψεις η τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου και του 2019. Υπομονή και ψυχραιμία, λοιπόν, έως τις 3 Ιανουαρίου που θα σας επηρεάζει. Η εβδομάδα αυτή, όμως, χρωματίζεται από μια ηλιακή έκλειψη και μια νέα Σελήνη που γίνονται στις 26. Ο τομέας που θα επιβαρυνθεί περισσότερο είναι αυτός που σχετίζεται με τις υλικές και τις συναισθηματικές σας κτήσεις. Βάλτε σωστά τα δυνατά σας για να τις προστατεύσετε. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας έχει τις καλύτερες προθέσεις και για τα οικονομικά και για τις σχέσεις και τα αισθηματικά σας, αλλά από την ανατρεπτική επίδραση του Αρη μειώνεται η καλή της πρόθεση. Στο τέλος βγαίνει ένα… ναι μεν αλλά. Εστω κι έτσι, όμως, από την Τρίτη και μετά δεν θα είστε και οι πιο… παραπονεμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Μια κάποια ελαττωματική επικοινωνία με τους γύρω σας; Ραντεβού που ακυρώνονται; Μπερδέματα, καθυστερήσεις και μια προβληματική γραφειοκρατία; Σημάδια των ημερών, τουλάχιστον έως τις 28 που ο αρμόδιος Ερμής δεν σας… αβαντάρει ιδιαίτερα. Αντίθετα, από τις 29 και ύστερα, περνώντας στον Αιγόκερω, θα είναι σίγουρα πιο ευνοϊκός για εσάς. Εως αυτήν την ημερομηνία, όμως, προσεκτικότεροι θα πρέπει να είστε με το τι λέτε και σε ποιον γράφετε τι και τι υπογράφετε, και ακόμα σε ταξίδια, μετακινήσεις, στο μεταφορικό σας μέσο και σε ό,τι σχετίζεται με το παιδί. Η ηλιακή έκλειψη στις 26, παρότι δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, μπορεί να δημιουργήσει μια μικροεμπλοκή με φιλικό πρόσωπο ή μια πρόσφατη γνωριμία.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
ΚΡΙΟΣ: Από ∆ευτέρα απόγευµα έως και Τετάρτη, και Σάββατο και Κυριακή 29. ΤΑΥΡΟΣ: Πέµπτη και Παρασκευή. ∆Ι∆ΥΜΟΙ: Σάββατο 28, Κυριακή 29. ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Κυριακή 22 και ∆ευτέρα. ΛΕΩΝ: Από ∆ευτέρα βράδυ έως και Τετάρτη. ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυριακή 22 έως ∆ευτέρα απόγευµα και Πέµπτη και Παρασκευή, παρά την έκλειψη. ΖΥΓΟΣ: Από ∆ευτέρα απόγευµα έως και Τετάρτη, Σάββατο 28 και Κυριακή 29. ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυριακή 22 και ∆ευτέρα. ΤΟΞΟΤΗΣ: Από ∆ευτέρα απόγευµα έως και Τετάρτη, και Σάββατο 28 και Κυριακή 29. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κυριακή 22 και ∆ευτέρα. Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή 28. ΙΧΘΥΕΣ: Κυριακή 22 έως ∆ευτέρα απόγευµα και µερικώς Πέµπτη και Παρασκευή.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

ΚΡΙΟΣ: Πέµπτη και Παρασκευή. ΤΑΥΡΟΣ: Κυριακή, ∆ευτέρα, Σάββατο και Κυριακή 29. ∆Ι∆ΥΜΟΙ: Από ∆ευτέρα απόγευµα έως και Τετάρτη. ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πέµπτη και Παρασκευή. ΛΕΩΝ: Κυριακή 22 έως και ∆ευτέρα βραδάκι και Σάββατο 28, Κυριακή 29. ΠΑΡΘΕΝΟΣΣ: Από ∆ευτέρα βραδάκι έως και Τετάρτη. ΖΥΓΟΣ: Πέµπτη και Παρασκευή. ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σάββατο 28 και Κυριακή 29. ΤΟΞΟΤΗΣ: ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πέµπτη και Παρασκευή. Υ∆ΡΟΧΟΟΣ:ΙΧΘΥΕΣ: Από ∆ευτέρα απόγευµα έως και Τετάρτη.

ethnos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact