ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις απο 28 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου

Μια εβδομάδα που τα’ χει όλα!

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή χρωματίζεται με την πανσέληνο στο ζώδιό σου την Πέμπτη, η οποία δρα σαν μεγεθυντικός φακός στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις, φέρνοντας και περισσότερο εγωισμό στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα. Ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Άρης, όμως, σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο δείχνει και πολλά εμπόδια… Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει άμεσα και τα προσωπικά σου, έτσι πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις αφήσει μέσα σου κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις και πρέπει να αποδεσμευτείς. Μέχρι την Πέμπτη, πάντως, είσαι σε περίοδο που τα προσωπικά σου ευνοούνται σκανδαλωδώς.

ΤΑΥΡΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να δείξεις προσοχή και σύνεση. Η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Κριό κορυφώνει τις προσπάθειες που κάνεις σε ζητήματα καθημερινότητας, τα οποία όμως σε εξαντλούν. Είναι προτιμότερο να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία και να αφουγκραστείς τα δικά σου θέλω. Από την Παρασκευή έχεις πολύ σημαντική εύνοια στα προσωπικά, καθώς η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο. Θα πρέπει, όμως, να μην παρασύρεσαι σε βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις. Επίσης, είσαι σε μια περίοδο που λυτρώνεσαι από κύκλους που κλείνουν οριστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει περισσότερη ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον, ενώ θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις κινήσεις με τους γύρω σου. Την Πέμπτη πραγματοποιείται πανσέληνος σε ευνοϊκά ζώδια για σένα, κάτι που σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους, ενώ γενικότερα κορυφώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλεις για τα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Ο κυβερνήτης σου Ερμής σε ωθεί σε ουσιαστικές κουβέντες με το ταίρι σου. Από την Παρασκευή, όμως, η Αφροδίτη περνά σε μια θέση που ευνοεί τους Διδύμους που συγκατοικούν με το ταίρι τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την Πέμπτη με την πανσέληνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου έχεις την τάση για υπερβολές γενικότερα. Προτίμησε, λοιπόν, πιο ήπιους τόνους, καθώς η εξαιρετικά δυσμενής όψη Άρη-Κρόνου φέρνει ρήξεις. Ο Ερμής βρίσκεται στον τομέα που σχετίζεται με τη χαρά, τη διασκέδαση και τον έρωτα, μια θέση που μπορεί να σε φέρνει (ακόμα) πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα, όμως, από την Παρασκευή και μετά η Αφροδίτη περνώντας στην Παρθένο σε κάνει πιο… ζωηρό και εξωστρεφή στα φλερτ! Νέες γνωριμίες ευνοούνται!

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα αυτή πρωταγωνιστεί η πανσέληνος σε φιλικά ζώδια, η οποία ακόμη κι αν φέρει κάποια πίεση, αυτή γίνεται αφορμή για να πας παρακάτω, αρκεί να είσαι περισσότερο προσεκτικός σε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό ή ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Το τετράγωνο ανάδρομου Άρη-Κρόνου προειδοποιεί για εμπλοκές και ρήξεις. Η εβδομάδα αυτή φέρνει πίεση στα αισθηματικά μέχρι την Παρασκευή, ενώ η Αφροδίτη από την Παρασκευή εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά σε μια θέση που ευνοεί όσους ήδη είναι σε σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα χρωματίζεται με το τετράγωνο ανάδρομου Άρη-Κρόνου, που φέρνει τάση για εμπόδια και εντάσεις. Την Πέμπτη, επίσης, έχουμε πανσέληνο σε ένα πιο εσωτερικό σημείο στο ωροσκόπιό σου, που σε κάνει να εξετάσεις σε μεγαλύτερο βάθος τις ανάγκες σου και κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται από τις καταστάσεις ως έχουν. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή περνά στο ζώδιό σου, έτσι ξεκινά μια περίοδος που πρωταγωνιστείς στις ζωές των άλλων και τα ζητήματα καρδιάς γίνονται πολύ σημαντικά! Η γοητεία σου, επίσης, αυξάνεται στο μέγιστο!

ΖΥΓΟΣ
Ο ανάδρομος Άρης απέναντί σου αναμοχλεύει παλιές ιστορίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι αν υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν, ίσως να πρέπει να τις κλείσεις οριστικά και να τις αντιμετωπίσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια εμπόδια ή ρήξεις. Την Πέμπτη πραγματοποιείται πανσέληνος απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας πως κορυφώνεται μια κατάσταση στα αισθηματικά, ενώ οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα. Την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο για ένα ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα, προλογίζοντας μυστικές σχέσεις, αλλά και μπερδεμένες καταστάσεις…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να κατεβάσεις τους τόνους, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις απερίσκεπτα λάθη με απρόσμενες συνέπειες, λόγω τετραγώνου ανάδρομου Άρη-Κρόνου. Επίσης, η πανσέληνος της Πέμπτης στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, φέρνει περισσότερη κούραση μέσα στο πρόγραμμά σου, ενώ ο Ερμής στο ζώδιό σου, σου φέρνει σημαντικά νέα. Μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορείς να καταφέρεις πολλά και στα ζητήματα καρδιάς. Από την Παρασκευή η Αφροδίτη θα φέρει πολλές γνωριμίες μέσω φίλων και ευκαιρίες για φλερτ!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή σού δίνει έδαφος και «καύσιμο» για να τρέξεις τις υποθέσεις σου. Φρόντισε, όμως, οι στόχοι σου να είναι όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται. Άλλωστε, η πανσέληνος την Πέμπτη σε φιλικά ζώδια φέρνει ευκαιρίες, παρά το γεγονός ότι παρασύρεσαι σε κάποιες υπερβολές ως προς τον τρόπο που αναζητάς λύσεις. Η πανσέληνος αυτή σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ μέχρι την Πέμπτη έχεις περισσότερες ευκαιρίες στα αισθηματικά σου. Από την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και αφήνεις στην άκρη τα ζητήματα καρδιάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα φέρνει εμπόδια και ρήξεις με το τετράγωνο ανάδρομου Άρη-Κρόνου, που μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα που σε απομακρύνουν από τους στόχους σου. Η πανσέληνος της Πέμπτης εγείρει, επίσης, ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία, έτσι είναι προτιμότερο να χαμηλώσεις τους τόνους με τους οικείους σου. Βλέπεις τις καταστάσεις πιο ώριμα, πλέον. Παράλληλα, από την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά στη μεθοδική Παρθένο ανεβάζοντας την όρεξη για φλερτ στα ύψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη σε βοηθητικά σημεία για το ωροσκόπιό σου, δείχνει κάποιες υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στο κοντινό σου περιβάλλον. Ωστόσο, ο ανάδρομος Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνει εντάσεις ή και ρήξεις με το κοντινό σου περιβάλλον. Μέχρι την Πέμπτη έχεις ώθηση στα αισθηματικά γενικότερα. Από την Παρασκευή και μετά η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και ανάβει φωτιές στην κρεβατοκάμαρα. Φέρνει, όμως, και έντονα πάθη εκτός κρεβατοκάμαρας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η πανσέληνος της Πέμπτης φέρνει ερωτηματικά για κάποιες πολύ βασικές σου ανάγκες και κατά πόσο υπάρχει ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνεις και σε όσα παίρνεις. Σε γενικές γραμμές, όμως, έχεις σημαντικές ευκαιρίες, αλλά φρόντισε να περιορίσεις την εριστικότητα και τη βιασύνη, με το τετράγωνο ανάδρομου Άρη-Κρόνου. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή και μετά περνά απέναντι το ζώδιό σου, έτσι οι σχέσεις αποκτούν πολύ μεγάλη βαρύτητα. Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα επιδιώξεις να βρεις ένα νέο σύντροφο, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση τότε θα αναζωπυρωθεί η φλόγα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact