ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και φιλία: Τι είδους φίλος είναι το κάθε ζώδιο;

«Η φιλία λέξη ιερή, φιλία λέξη θεία, που γράφεται μες στην καρδιά…». Κάπως έτσι απαντούσαμε όλοι στα λευκώματα του σχολείου στο ερώτημα «Τι είναι η φιλία». Και πράγματι είναι από τις πιο σημαντικές σχέσεις που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος στη ζωή του.

Πώς είναι τα ζώδια όμως σαν φίλοι; Ποια είναι τα στοιχεία που καθορίζουν τη φιλική τους στάση;

Κριός Είναι από αυτούς τους φίλους που όπως λέει κι η ατάκα «πρώτα θα σε σηκώσουν από τα πατώματα και μετά θα σε φασκελώσουν». Δεν θα διστάσει να σε βοηθήσει αλλά αν έκανες βλακεία θα είναι κι ο πρώτος που θα στην επισημάνει, χωρίς περιστροφές και χάιδεμα αυτιών.

Ταύρος Δεν πάει να γίνεται χαλασμός Κυρίου, να πνίγεται στη δουλειά, αν τον χρειαστείς και τον καλέσεις θα παρατήσει ό,τι κάνει και θα τρέξει να σου συμπαρασταθεί. Ο φίλος στην ανάγκη φαίνεται.

Δίδυμοι Ο Δίδυμος μπορεί να μη σου εκφράσει ποτέ τα συναισθήματά του ή να κάνει πλάκα με όλα αυτά τα «μελό» αλλά αν πραγματικά σε αγαπά και σε εκτιμά, θα το ξέρει όλος ο κόσμος. Είναι ο φίλος που μιλάει με τα καλύτερα λόγια για σένα, πίσω από την πλάτη σου.

Καρκίνος Αν σε αγαπάει και σε θεωρεί φίλο καρδιάς, τότε όχι μόνο θα είναι δίπλα σου στα χειρότερά σου και θα συμπάσχει αλλά θα σου δώσει μέχρι και τα κλειδιά του σπιτιού του. Είναι το ύψιστο δείγμα εμπιστοσύνης ενός Καρκίνου.

Λέων Δε θα διστάσει να μοιραστεί ρούχα ή αντικείμενα μαζί σου, αν πιστεύει ότι θα κάνεις την καλύτερη εντύπωση σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα πανηγυρίσει μαζί σου κάθε νίκη σου. Γιατί ο πραγματικός φίλος Λέοντας δεν είναι ανταγωνιστικός!

Παρθένος
Είναι το δικό σου γραφείο παραπόνων, σε 24ωρη υπηρεσία και αγόγγυστα θα ακούει τα προβλήματά σου, χωρίς να σε κριτικάρει και δίνοντάς σου πάντα χρήσιμες συμβουλές. Ωστόσο, αν χρειαστεί, μπορεί να γίνει αυστηρός, αλλά θα είναι για το συμφέρον σου.

Ζυγός
Είναι πάντα ευγενικός και διακριτικός μαζί σου και δεν υπερβαίνει ποτέ τα εσκαμμένα γιατί πιστεύει ότι επειδή είστε φίλοι, δεν του δίνει το δικαίωμα να γίνεται δυσάρεστος. Θα περιμένει από σένα το άνοιγμα για να σου πει τη γνώμη του. Στα ερωτικά θέματα είναι master.

Σκορπιός
Αν έχει φίλους θα είσαι εσύ, άντε κι άλλος ένας. Τον χαρακτηρίζει η φράση «οι σιωπές κάνουν τις πραγματικές συζητήσεις μεταξύ φίλων. Αυτό που μετράει δεν είναι να μιλάς, αλλά να μη χρειάζεται να μιλήσεις». Δεν θα κοπιάσεις λοιπόν να του εξηγήσεις γιατί σε καταλαβαίνει απόλυτα…

Τοξότης
Θα προσπαθήσει να σου φτιάξει το κέφι, αν σε δει στενοχωρημένο. Θα σου λέει αστείες ιστορίες, ανέκδοτα, θα σε παρασύρει να βγείτε έξω να διασκεδάσετε. Γενικά, δε θέλει να βλέπει τη θλίψη στα μάτια σου και θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του να σε δει να γελάς.

Αιγόκερως
Θα σου βγάζει πάντα τον καλύτερό σου εαυτό. Ποτέ δε θα σταθεί στην αποτυχία σου, αλλά στο ότι προσπάθησες να επιτύχεις και θα είναι εκεί να σου δίνει κουράγιο και δύναμη να μην το βάλεις κάτω και να ξαναπροσπαθήσεις.

Υδροχόος
Θα σου μιλήσει για τον εαυτό του, ακόμα και για συναισθήματα που κρατά κρυφά και ενδεχομένως να κλάψει μπροστά σου. Θα σου ανοιχτεί και αυτό είναι ένα κάλεσμα για να ανοιχτείς κι εσύ με τη σειρά σου και να μιλήσεις για τον εαυτό σου. Ξέρει τα πάντα για σένα, τα στραβά και τα καλά αλλά θα είναι πάντα φίλος σου.

Ιχθύες
Είναι αυτός που θα σε περιθάλψει αν είσαι άρρωστος, θα κλάψεις στον ώμο του, θα ακούει αμίλητα τον καημό σου και φυσικά θα είναι δίπλα σου όποια μέρα, ώρα, στιγμή, τον χρειαστείς. Το ίδιο περιμένει όμως κι από σένα, κυρίως όμως να μπεις στον δρόμο του για να τον φρενάρεις, αν συναισθηματικά πηγαίνει προς τα κάτω.

astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact