ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Ιανουαρίου 2018

ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας αυτός κουβαλάει πολύ ενέργεια για εσένα. Οι λέξεις που θα χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά σου, θα είναι το παραλήρημα, η αναστάτωση και ο δυναμισμός. Ο μήνας μέχρι τις 11 που ο Ερμής θα κινείται στον Τοξότη θα είναι ιδανικός για νέα εγχειρήματα και για να επιτύχεις τους στόχους σου. Θα πρέπει μόνο να καταστρώσεις σχέδιο δράσης και να είσαι συνεπής σε αυτό. Έχεις τη δύναμη που χρειάζεσαι για να ανοίξεις το δικό σου δρόμο και να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί σε αυτόν. Μετά τα μέσα του μήνα, οι έντονοι ρυθμοί καταλαγιάζουν και θα γίνεις πιο ρεαλίστρια και πρακτική, προσανατολιζόμενη στην οικονομική σου εξέλιξη. Μην φοβηθείς από τις αλλαγές που θα προκύψουν καθώς, όπως γνωρίζεις, δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς αυτές. Οι απώλειες που θα υπάρξουν θα είναι αμελητέες σε σχέση με τα οφέλη που θα αποκομίσεις. Ξέρεις πως να μάχεσαι και έτσι θα καταφέρεις στο τέλος να είσαι νικήτρια. Μην σε πτοήσει η παροδική κούραση. Το αποτέλεσμα θα σε αναγεννήσει.

Αισθηματικές
Το μήνα αυτό οι αισθηματικές σου σχέσεις επηρεάζονται αρκετά. Το κλίμα θα είναι εκρηκτικό, ενώ η συμπεριφορά σου αναμένεται αρκετά κυκλοθυμική τουλάχιστον για το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 18. Μόνο οι δυνατοί και ουσιαστικοί δεσμοί θα καταφέρουν να διατηρηθούν. Το αποτέλεσμα, λοιπόν, θα είναι ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο για το μέλλον. Αν βρίσκεσαι σε σχέση και ξεπεράσεις αυτά τα εμπόδια να περιμένεις επισημοποίηση πολύ σύντομα. Διαφορετικά είναι μοιραίο ο καθένας να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Οι ιδιαίτερες στιγμές χαρακτηρίζονται από πάθος και έντονο συναίσθημα, γεγονός που σου δίνει ικανοποίηση και ισορροπεί τις καταστάσεις. Αν είσαι single, έχεις πολλές πιθανότητες κατά το τρίτο δεκαήμερο να κάνεις τη γνωριμία που λαχταράς. Επίσης, δεν θα λείψουν τα φλέρτ και οι διεκδικήσεις. Καλό είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να κολυμπήσει στη θάλασσα του συναισθήματος και του πάθους, αφήνοντας στην άκρη τους ενδοιασμούς ή τις αμφιβολίες. Δεν έχεις να κερδίσεις κάτι με αυτήν τη στάση.

Επαγγελματικές
Και στην επαγγελματική σου ζωή αναμένονται ανακατατάξεις και τροποποιήσεις. Ο αέρας των αλλαγών θα πνεύσει και στον εργασιακό τομέα δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να ισχυροποιήσεις τη θέση σου. Το παιχνίδι θα πρέπει να το παίξεις σωστά και κάποιες φορές ίσως να είναι καλό να ακολουθείς τους κανόνες για να μην βρεθείς εκτεθειμένη. Οι αλλαγές μπορεί να περιλαμβάνουν ακόμη και αλλαγές του εργασιακού περιβάλλοντος, έχοντας την ευκαιρία να κάνεις νέα βήματα, πιο τολμηρά, προσεγγίζοντας τα όνειρά σου. Η οικονομική σου πορεία είναι πολύ πιθανό να ανακάμψει καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες να εξοικονομήσεις χρήματα. Αυτό θα γίνει είτε βρίσκοντας νέες πηγές χρηματοδότησης, είτε λειτουργώντας πιο περιοριστικά όσον αφορά στα χρήματα που ξοδεύεις ή για να το θέσουμε καλύτερα τα χρήματα που κάποιες φορές σπαταλάς. Άρα, με σωστή τακτική θα ανακάμψεις και θα ισορροπήσεις. Αν χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που μέχρι τώρα ακολουθούσες, μην διστάσεις να το κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Το μεγαλύτερο τμήμα του μήνα με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται μέχρι τις 18 στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον σου θα κινείται γύρω από ζητήματα επαγγελματικά. Μόνο προς το τέλος του μήνα που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στον Τοξότη στις 26 θα καταφέρεις να ρίξεις τους ρυθμούς και να χαλαρώσεις. Μπορείς να εκμεταλλευτείς το διάστημα αυτό προς όφελος της εικόνας σου στον κοινωνικό σου περίγυρο και να πραγματοποιήσεις ιδιαίτερες επιθυμίες σου. Σαν γνήσιος εκπρόσωπος το ζωδίου ξέρεις να εναρμονίζεις την προσωπική σου ζωή με την επαγγελματική. Το δυνατό σου σημείο θα είναι η ανεξαρτησία που σε χαρακτηρίζει καθώς και η πρωτοβουλία που μπορείς να αναλάβεις για να προωθήσεις διάφορες καταστάσεις. Μπορείς να εργαστείς πάνω στην προώθηση των σχεδίων σου προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου και να πιέσεις κάποια πράγματα να εξελιχθούν. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να προσαρμοστείς σε καταστάσεις που δεν σου αρέσουν ή να αναζητάς συνεχώς την κοινωνική αποδοχή. Καλό είναι να κινηθείς σύμφωνα με τις αντοχές σου και αν μπορείς να καθυστερήσεις τη λήψη αποφάσεων σχετικά με σημαντικά ζητήματα.

Αισθηματικές
Ο μήνας που έρχεται προβλέπεται δυναμικός και αρκετά πιεστικός για εσένα που βρίσκεσαι είτε σε σχέση είτε σε γάμο. Θα κληθείς να έρθεις αντιμέτωπη με τα προβλήματα που είναι καλά κρυμμένα στη σχέση σου με το σύντροφό σου. Αν η ένωσή σου με εκείνον είναι ισχυρή και βαθιά, κανείς και τίποτα δεν θα καταφέρει να σας χωρίσει. Αν όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι και ξέρεις και εσύ η ίδια ότι κάτι δεν κολλάει ανάμεσά σας, ήρθε η ώρα να ακολουθήσει ο καθένας το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Κάποιες φορές είναι καλύτερο να ζεις μόνος παρά να συνεχίζεις μια δυσλειτουργική σχέση. Ακόμη και το οικογενειακό κλίμα θα επηρεαστεί, αλλά ευτυχώς το κλείσιμο του μήνα θα αποκαταστήσει τις όποιες αντιξοότητες. Αν είσαι single την περίοδο αυτή, ιδιαίτερα από τις 18 και μετά που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Υδροχόο θα έχεις άφθονες προοπτικές για να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Μπορείς να το κάνεις με όποιον τρόπο ταιριάζει καλύτερα σε εσένα, αρκεί να δραστηριοποιηθείς και να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Άφησε πίσω ό,τι σε πλήγωσε και σε στενοχώρησε και κάνε τα επόμενα βήματα στη ζωή σου. Σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές
Οι προοπτικές στην εργασία σου ή στην επιχείρησή σου είναι πολλές και ανοίγονται τώρα μπροστά σου. Το κλειδί της επιτυχίας κρύβεται στις κοινωνικές σου διασυνδέσεις και στον τρόπο που τις χρησιμοποιείς για να αναδείξεις την προσωπικότητα και τις ικανότητές σου. Οι πρώτες μέρες του μήνα με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 11 θα χαρακτηρίζονται από πυρετώδεις ρυθμούς καθώς πολύ σημαντικές αναθέσεις θα σου γίνουν ή θα κληθείς να υπογράψεις νέες συμφωνίες που χρειάζονται αρκετή μελέτη. Στα οικονομικά σου αναμένονται σταδιακές βελτιώσεις που θα προέρχονται από την αύξηση εσόδων κατά τη διάρκεια του μήνα. Οι θέσεις των πλανητών είναι ευνοϊκές για τα οικονομικά σου, καθώς η οξυδέρκειά σου στον τομέα αυτό θα σε βοηθήσει να επιτύχεις πολλά. Σημαντικό ρόλο στην οικονομική σου δραστηριότητα θα παίξει η πνευματική πλευρά του εαυτού σου, για αυτό καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου σχετικά με κάποιες επενδύσεις που θέλεις να κάνεις. Μην αφήσεις το συναίσθημα να σε παρασύρει. Η οικονομική σου βελτίωση θα σου επιτρέψει να εκφράσεις ακόμη και το φιλανθρωπικό πρόσωπό σου και το αίσθημα αλληλεγγύης. Θα μπορέσεις να εξοικονομήσεις χρήματα προκειμένου να τα αφιερώσεις σε ανθρώπους που τα χρειάζονται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact