ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Δευτέρα 7 Ιουνίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα οι καταστάσεις και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον και την δράση σου, στην προσωπική σιγουριά και ασφάλεια! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και επικοινωνίες, να πετύχεις ανάδειξη των προσωπικών σου προσόντων και ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου! Διεκδίκησε χωρίς βιασύνες τους στόχους σου και θα πάρεις αυτό που αξίζεις και όντως σου ανήκει! Απέφυγε μόνο την τάση σου για πείσματα και απαιτήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο θα σου δώσει διακριτικά και συνεσταλμένα, δείγματα ερωτικού ενδιαφέροντος προς εσένα! Αν σε ενδιαφέρει κι εσένα, κάνε το επόμενο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφος σου, προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ισορροπία στην σχέση σας! Άρα δεν υπάρχει λόγος για γκρίνιες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ο χρόνος σε πιέζει, αλλά θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις! Η ημέρα, θα σου δώσει επίσης, την ευκαιρία για αύξηση εσόδων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, θα είσαι στα καλύτερα σου! Σε διακρίνουν τόλμη, δυναμικότητα, θάρρος, ενθουσιασμός, ενέργεια και κέφι! Μην κολλάς λοιπόν σε ανούσιες αντιπαραθέσεις ή μικροκαυγάδες που ενδεχομένως θα προκύψουν και απόλαυσε την εύνοια της ημέρας και εκμεταλλεύσου την τύχη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου εκτιμά την καθαρότητα του λόγου σου και την ειλικρίνεια σου, ωστόσο θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου, για παρορμητικά λόγια, που μπορεί να τον εκνευρίσουν, να τον προσβάλλουν ή ακόμα και να τον πληγώσουν! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά έχεις άπειρες δυνατότητες για επιτυχία σήμερα, αρκεί να μην φερθείς επιπόλαια! Οικονομικά, η τάση σου για παράλογα έξοδα, θα φέρει απώλειες και τώρα, αλλά και στο μέλλον!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα είναι μία ημέρα, που θα επιλέξεις την απομόνωση και την ηρεμία σου! Στρέφεις το ενδιαφέρον σου και επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση! Μέσα από συγκυρίες και καταστάσεις που θα προκύψουν, αναγνωρίζεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες! Για να τις εκπληρώσεις, κινήσου παρασκηνιακά και φρόντισε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και τα σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος στην σχέση σου με τον σύντροφο, και ιδιαίτερα όσον αφορά τις επιθυμίες σου, θα υπάρχουν πιθανόν αποτυχίες ή απογοητεύσεις. Η καλοπροαίρετη στάση σου, η δοτικότητα σου και η μονόπλευρη φροντίδα σου, από την μία βελτίωσε κάποια πράγματα μεταξύ σας, αλλά από την άλλη πιθανόν να ένιωσες πως το ταίρι σου καταχράστηκε την συναισθηματική γενναιοδωρία σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε φλερτ σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε στον εργασιακό χώρο ίντριγκες και κουτσομπολιά, για να μην εκτεθείς! Οικονομικά, οργανώνεσαι και βρίσκεις λύσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact