ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Δευτέρα 7 Ιουνίου

Οι πιο ευνοημένοι, είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα αποφασίζεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Δεν θα λείψουν βέβαια και στιγμές εσωτερικής έντασης! Απέφυγε συναισθηματικές εκδηλώσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ανθρώπων με τους οποίους επικοινωνείς! Εκμεταλλεύσου την ενέργεια και διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ισχυρή γοητεία σου, το μυστήριο που αποπνέεις, αλλά και η έντονη σεξουαλική σου ενέργεια είναι αυτές που θα σου φέρουν αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις, που σίγουρα θα τους σαγηνεύσεις και θα τους μαγέψεις επικοινωνιακά! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την σεξουαλική εύνοια, αλλά μην προκαλείς και καυγάδες για λόγους ζήλιας, απαιτητικότητας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά προσπάθησε να προστατέψεις τις συναδελφικές σου σχέσεις από καυγάδες και εντάσεις! Οικονομικά μπορείς να αναμένεις θετικές εξελίξεις και μάλιστα, χωρίς καν να προσπαθήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και ενδυναμώνεις την σχέση σου και έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο σου! Όλα αυτά, μόνο αν αποφύγεις την τάση σου για εγωιστικές αντιδράσεις και συμπεριφορές απέναντί του! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, αλλά και αρκετές ερωτικές επαφές, που θα σου δώσουν ελπίδα για το άμεσο μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρμονία και ισορροπία χαρακτηρίζουν τις συναδελφικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Οικονομικά, θα αντιμετωπίσεις κάποια σκαμπανεβάσματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, μπορεί οι υποχρεώσεις να είναι πολλές τώρα, όμως καταφέρνεις σήμερα, να βρεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να τις διεκπεραιώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες! Ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις ευεξίας, έναρξης διατροφής, άσκηση ή ψυχικής ενδυνάμωσης. Ο περίγυρός σου θα επιδιώξει σίγουρα επικοινωνία μαζί σου, αφού βασίζονται στα λόγια σου, στις συμβουλές σου και την βοήθεια που τους προσφέρεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα έχει εξελίξεις και θα σου δώσει χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κατακρίνεις συνεχώς τον σύντροφο, για τα λάθη του, επειδή απλά «κολλάς» σε λεπτομέρειες, διότι του χαλάς την διάθεση και τον φέρνεις στα όρια του, χωρίς κανέναν απολύτως ουσιαστικό λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και πετυχαίνεις στον εργασιακό χώρο, με σκληρή δουλειά και αξιοθαύμαστη απόδοση! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη, πέρα από κάποιες υποχρεώσεις, που ήδη έχεις οργανώσει!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact