ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για 13 Σεπτεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι η ημέρα που σίγουρα θα λάβεις ένα ευχάριστο νέο ή μία λύση που καιρό περίμενες! Μέσα από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα θα πάρεις χαρά και πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα γεμάτη τύχη, επικοινωνίες, επαφές, συναντήσεις και ψυχαγωγικές μετακινήσεις! Κοινωνικές σχέσεις ή σχέσεις με γείτονες και με αδέρφια βελτιώνονται! Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής, εύστροφος, κοινωνικός, ευγενικός και με αξιοζήλευτο λέγειν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μετά από μία συζήτηση, λύνεται ένα θέμα, που σας απασχολούσε, εσένα και τον σύντροφο! Σήμερα, άκου τις συμβουλές των φίλων σου, για τα θέματα που αφορούν την σχέση σου και δεν θα χάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, έρχεται ένα χαρμόσυνο ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, σήμερα μάλλον το παρακάνεις στα έξοδα! Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στην δουλειά, ιδίως όσον αφορά τις συναδελφικές σου σχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα να θυμάσαι, πως όλοι έχουν δικαίωμα στην διαφορετική γνώμη και εσύ δεν πρέπει να προσπαθείς να τους την επιβάλλεις, γιατί θα δημιουργήσεις προστριβές χωρίς ουσιαστικό λόγο! Εδώ και καιρό, αναζητάς την ασφάλεια, την ηρεμία και την σιγουριά στην ζωή σου και σήμερα το καταφέρνεις, ανακτώντας αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες τώρα! Αντιθέτως, καλό θα ήταν να ακολουθείς τις συμβουλές και την διαίσθηση των φίλων σου, πριν προχωρήσεις με μία νέα γνωριμία που σε απασχολεί! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα, θα πρέπει να αποφύγεις κόντρες, τσακωμούς και ξεσπάσματα, που ίσως βλάψουν την σχέση σου με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, υπάρχει μάλλον στασιμότητα και ουδετερότητα! Στον τομέα της καριέρας, νιώθεις ότι δεν έχεις αρκετή ενέργεια, αλλά ούτε και διάθεση να εργασθείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για εξόδους ψυχαγωγίας και νέες ωφέλιμες γνωριμίες! Είσαι απόλυτα δυναμικός, παιχνιδιάρης, έξυπνος και πανέτοιμος να κατακτήσεις στόχους! Είσαι σίγουρα περιζήτητος και αυτό θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα, αφού θα καταφέρεις να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι σε εξιδανικεύσεις και ουτοπίες, ιδίως όσον αφορά νέες γνωριμίες που θα προκύψουν τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, ερωτισμός, πάθος, αλλά και υπερευαισθησία διακρίνει την σχέση σου με τον σύντροφο σου! Πες ναι στο ερωτικό κλίμα, αλλά όχι στην προκλητικότητα και τα ξεσπάσματα χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγα τα αυθόρμητα λάθη σε καριέρα και χρήμα! Μην θεωρείς ότι αυτά που έχεις είναι δεδομένα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact