ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για 13 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι σίγουρα ανάσα ανακούφισης η σημερινή μέρα! Πιθανόν να έχεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου σήμερα, να απαρνηθείς για λίγο την κοινωνική ζωή και την εξωστρέφεια και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, τις ψυχικές σου ανάγκες και τα συναισθήματα σου και έτσι, να ανανεωθείς ψυχολογικά! Επίσης, η διαίσθηση σου είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και σε βοηθά να προωθήσεις ορθά τα σχέδια και τους σκοπούς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε είσαι ελεύθερος, σήμερα ένας παρασκηνιακός, κρυφός ή απαγορευμένος έρωτας, πιθανόν να σε παρασύρει σήμερα σε παθιασμένες και άκρως συναισθηματικές στιγμές! Μην ρισκάρεις υπερβολικά όμως, ιδίως αν θες κάτι να παραμείνει κρυφό, διότι έρχονται αποκαλύψεις που θα βλάψουν την σχέση σου ή την καλή σου εικόνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά άρπαξε ευκαιρίες, τώρα που έχεις εύνοια! Στον τομέα της καριέρας, κάνεις λάθη, λόγω ασθενούς μνήμης και απροσεξίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα προσπάθησε, να μην παραμελείς οικογένεια και εργασία, για κοινωνικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία! Γενικά, η σημερινή ημέρα, θα εντείνει την ανάγκη σου για κοινωνικότητα, δραστηριότητες με φίλους και ενδυνάμωση φιλικών και κοινωνικών σχέσεων! Ωστόσο, μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά και μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για κόντρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος καταφέρνεις ενδυνάμωση της σχέσης σου με τον σύντροφο και βρίσκετε λύσεις ξαφνικά, σε όλα σας τα προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, φέρνει νέες γνωριμίες και μηνύματα ή τηλεφωνήματα ευχάριστα! Με τους κατάλληλους συμμάχους και τους φίλους σου, πετυχαίνεις ένα σημαντικό ερωτικό στόχο σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είσαι μάλλον αδιάφορος για τις υποχρεώσεις σου και αυτό αργότερα θα σε αγχώσει, γι’αυτό γίνε πιο υπεύθυνος! Προσοχή χρειάζονται επίσης τα υπερβολικά έξοδα που κάνεις για λόγους ψυχαγωγίας!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, βάλε προτεραιότητα την καταξίωση σου και πραγματικά, ό,τι καταφέρεις σήμερα, θα σου προσφέρει αληθινή και ουσιαστική ικανοποίηση! Αν φροντίσεις επίσης, να περιορίσεις και τα νεύρα σου, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα, για να διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα! Επιτέλους μπαίνει ένα τέλος στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια και προσγειώνεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η αυξημένη γοητεία σου, θα φέρει αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές στην ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από ηρεμία και αρμονία και μάλιστα είναι η ιδανική ημέρα σήμερα, για να δραστηριοποιηθείς και να εντείνεις τις προσπάθειες σου, για βεβαιότητα, γερές βάσεις, σταθερότητα και σιγουριά, με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά έρχονται δυσκολίες, εξαιτίας της δικής σου επιπόλαιας διαχείρισης! Στην καριέρα, δίνεις όλη σου την ενέργεια, αποδίδεις άψογα και αρπάζεις σπουδαίες ευκαιρίες, αφού δεν σου ξεφεύγει τίποτα!

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact