ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Δευτέρα 12 Απριλίου

Λέων

Διάθεση για «καινούργιες συγκινήσεις» και «νέες περιπέτειες» φέρνει η Νέα Σελήνη στον φιλικό Κριό. Μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα κυκλοφορείς περισσότερο, φλερτάρεις, ερωτεύεσαι, ξεκινάς κάτι καινούργιο που σε ενθουσιάζει στα επαγγελματικά, ενώ και ό,τι αφορά τις σπουδές και τη μόρφωση γενικότερα έχει μεγαλύτερη εύνοια.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη του μήνα «σκαλίζει» κάποιες θαμμένες καταστάσεις στα προσωπικά σου, βγάζοντας στην επιφάνεια ανασφάλειες αλλά και χρήσιμες συνειδητοποιήσεις που σε αφυπνίζουν. Παράλληλα, οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους όπως χρέη, οφειλές και κληρονομικά, ευνοούνται σημαντικά.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον άξονα σου φέρνει ριζικές αλλαγές και αποφάσεις για τις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες, δίνοντας σου την ευκαιρία να τις αναμορφώσεις εις βάθος. Ό, τι λειτουργεί σαν «ανοιχτή πληγή» πρέπει να φύγει. Ό,τι πατάει σε γερά θεμέλια περνάει στο επόμενο στάδιο. Ένας χωρισμος, ένας γάμος, μια επισημοποίηση ή μια καινούργια συνεργασία είναι κάποια από τα πιθανα σενάρια μέσα στο επόμενο διάστημα, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο.

Σκορπιός

Επαναξιολόγηση και σχεδιασμό εκ νέου του τρόπου που λειτουργείς και χειρίζεσαι τον χρόνο στην καθημερινότητα σου φέρνει η Νέα Σελήνη στον Κριό, μαζί με ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα στη δουλειά. Η υγεία σου χρειάζεται περισσότερη φροντίδα, ενώ είναι σημαντικό να θυμάσαι πως για να γίνει μια νέα αρχή, πρέπει πρώτα να μπει ένα τέλος.

Τοξότης

Μια πραγματικά ευνοϊκή για το δικό σου ζώδιο Νέα Σελήνη στον Κριό σχηματίζεται σήμερα, την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να βάλεις μπρος δημιουργικά και επιχειρηματικά σου σχέδια, θέματα εγκυμοσύνης και παιδιών αλλά και ερωτικών σχέσεων. Η αισιοδοξία σου επιστρέφει και η αγάπη προς τον εαυτό σου, λειτουργεί σαν μαγνήτης για τους γύρω σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact