ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Δευτέρα 12 Απριλίου

Κριός

Σήμερα πραγματοποιείται μια πολλή σημαντική Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου Κριέ μου, που μπορεί εν δυνάμει να σε οδηγήσει σε μεγάλες αλλαγές προς όλες τις κατευθύνσεις και τα επίπεδα της ζωής σου. Η ενέργεια που θα εκλυθεί είναι τέτοια που θα μπορέσει να σου δώσει το κίνητρο για νέα ενθουσιώδη ξεκινήματα και ανοίγματα, προσωπικά και επαγγελματικά, ιδιαίτερα όσα απαιτούν και κάποιο ρίσκο, κάνοντας και πάλι «το αίμα να ρέει στις φλέβες σου»! Όσοι έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες επηρεάζονται περισσότερο και καθόλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου στον Κριό σου δίνει την αποφασιστικότητα που χρειάζεσαι για να κάνεις απαραίτητες αλλαγές στο κομμάτι της εργασίας σου και των προσωπικών σου, τελειώνοντας οριστικά με δυσάρεστες καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Από δω και πέρα θα μπορέσεις να φροντίσεις καλύτερα την υγεία και την ευεξία σου, βρίσκοντας τι σε κουράζει και αντικαθιστώντας το με ό,τι σε αναζωογονεί.

Δίδυμοι

Νέες φιλίες, ευκαιρίες για κοινωνική δικτύωση, καινούργιες συνεργασίες και σημαντικές προοπτικές στα αισθηματικά σου φέρνει η ανοιξιάτικη Νέα Σελήνη στον Κριό. Μέσα στο επόμενο διάστημα μπορείς να βάλεις μπροστά τα σχέδια σου, αλλά και να επανεξετάσεις κακώς κείμενα σε ήδη υπάρχουσες φιλίες και σχέσεις, βάζοντας όρια και κερδίζοντας χαμόγελα!

Καρκίνος

Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου ανοίγει η Νέα Σελήνη στον ζωδιακό σου σταυρό και στον δυναμικό Κριό, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, με ορίζοντα μηνών για ορισμένους. Ό,τι σε φόβιζε και σε δυσκόλευε τα τελευταία χρόνια μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν και καταστάσεις που θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους στην καριέρα ή και στις σχέσεις σου. Εσύ όμως πια ξέρεις προς τα πού να κινηθείς και αυτό είναι που έχει σημασία.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact