ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Δευτέρα 23 Αυγούστου

Σταθερότητα και ουσιαστικά επιτεύγματα θα έχουμε, στον οικονομικό και τον αισθηματικό τομέα!

Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, ευνοεί κυρίως τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, που ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα σε ωθήσει σήμερα, σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ την ζωή σου, αφού μέσα από αυτές θα πετύχεις στόχους και σκοπούς! Έρχονται τώρα λύσεις και ευκαιρίες, για να μπορέσεις να εξομαλύνεις μία σχέση με ένα άτομο, που είχατε για κάποιο λόγο απομακρυνθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις την πλήρη ουσιαστική ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο, η οποία, βελτιώνεται σημαντικά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για απόφαση επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις σίγουρα νέες σπουδαίες γνωριμίες και αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, ενδεχομένως να κάνει κίνηση για να σε πλησιάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, στηρίζεσαι στο επικοινωνιακό σου ταλέντο και έτσι πετυχαίνεις άψογη συνεργασία και στόχους! Οικονομικά, είναι η ιδανική ημέρα για σημαντικές αποφάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αγαπητέ Ταύρε, θα σου φέρει ουσιαστική και μόνιμη επιτυχία, ηρεμία και εύνοια στην καθημερινότητα σου! Θα κάνεις τώρα, θετικές και εποικοδομητικές κινήσεις και έτσι, όλες οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου θα διεκπεραιωθούν! Επιπλέον, κόβεις κακές συνήθειες, ομορφαίνεις και φροντίζεις αποτελεσματικά το σώμα και την ψυχική σου ηρεμία! Ανανεώσου λοιπόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και παιχνιδάκια! Βάλε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σου και όταν βρεις ελεύθερο χρόνο, ασχολήσου με εκείνο το άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, η απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφο, θα σας απομακρύνει, γιατί με αυτή σου την συμπεριφορά, θα τον κάνεις να αμφιβάλλει για το αν όντως τον αγαπάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να πετύχεις ότι επιθυμείς σήμερα, γι’αυτό άρπαξε κάθε ευκαιρία! Οικονομικά, τα προβλήματα λαμβάνουν επιτέλους τέλος, όπως και τα άγχη σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, υπόσχεται σε σένα φίλε Δίδυμε, είναι μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις, αλλά με ουσία και ωριμότητα! Καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργική απασχόληση και γοητευτική λάμψη, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Κατακτάς κάθε σου υψηλό στόχο και επιθυμία, αφού είσαι απόλυτα τυχερός, δημοφιλής αλλά και πολύ ικανός! Γίνε ο πρωταγωνιστής της ημέρας και βελτίωσε την φήμη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είσαι απόλυτα γοητευτικός, με έντονη ερωτική διάθεση, παθιασμένη ξεχωριστή προσωπικότητα και λάμψη! Ένας νέος μεγάλος έρωτας, είναι πολύ πιθανόν να έρθει τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου με συναίσθημα, ρομαντισμό και πάθος και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, απολαμβάνεις επαίνους και επιτυχίες! Οικονομικά επίσης έχεις εύνοια και πετυχαίνεις στόχους!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact