ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για Δευτέρα 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, με το σημερινό πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και γενικά στην ανάγκη σου για την σταθεροποίηση της ζωής σου! Είσαι αποφασισμένος, αλλά και απόλυτα ικανός να καταφέρεις να αισθανθείς και πάλι ασφαλής και ήρεμος με αυτά που έχεις και να απολαύσεις την ζωή, μέσα από μικρές και απλές χαρές της καθημερινότητας σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα κάνει σήμερα ένα διακριτικό βήμα προσέγγισης προς εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα θετική για τα αισθηματικά σου! Απολαμβάνεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον σύντροφο σου και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά, νιώθοντας σίγουροι, ο ένας για τον άλλο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το περιβάλλον στην εργασία σου, επιτέλους χαρακτηρίζεται από ηρεμία και σταθερότητα! Οικονομικά, έρχεται ένα πολύ καλό νέο σήμερα, που σε ανακουφίζει!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα μπαίνει στο δικό ζώδιο σου ο Ερμής και από τώρα κιόλας, όλες οι διαπροσωπικές σου και κοινωνικές σου σχέσεις, βελτιώνονται! Ανοίγονται πολλοί επικοινωνιακοί δρόμοι μπροστά σου και καλό θα ήταν λοιπόν, να εκμεταλλευτείς αυτήν την ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο, αφού η ημέρα θα φέρει μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα και ειδήσεις, που θα σε χαροποιήσουν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνετε μέσα από ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση με τον σύντροφο σου, να βρείτε λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα στην σχέση σας! Επιδίωξε την λοιπόν, κάνοντας εσύ το πρώτο βήμα! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει φλερτ, ερωτικά χαρμόσυνα μηνύματα ή τηλεφωνήματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, μπορεί να μην υπάρχουν ιδιαίτερες μεταβολές, ωστόσο η ημέρα είναι ιδανική για συμβόλαια και υπογραφές! Επαγγελματικά έχεις ενέργεια, οξυδέρκεια, αλλά και τις ιδέες που χρειάζονται, ώστε να αποδείξεις και να αναγνωρισθεί η αξία σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, που ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Ταύρο, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στον ίδιο σου τον εαυτό, ώστε επιτέλους να βρεις την γαλήνη και την ηρεμία! Ακολούθησε άφοβα την διαίσθηση σου και το ένστικτο σου και θα δεις πως ό,τι απόφαση κι αν πάρεις σήμερα, θα είναι για σένα εποικοδομητική! Προσοχή μόνο στην τάση σου για κουτσομπολιά και παρασκηνιακές ενέργειες, αφού ενδεχομένως να εκτεθείς!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής σου αποκαλύπτεται και μετά από μία εξομολόγηση του, αναθεωρείς κάποια πράγματα και καταστάσεις, κάνοντας το δεύτερο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε κρυφές και παράνομες ερωτικές συνομιλίες, μυστικά και ψέματα, διότι θα αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα για να προωθήσεις οικονομικές κινήσεις, συναλλαγές και συμφωνίες! Επαγγελματικά, πρέπει να συγκεντρωθείς λίγο περισσότερο, αποφεύγοντας αφηρημάδα και τάσεις τεμπελιάς!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact