ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Δευτέρα 4 Ιουλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, την σημερινή ημέρα, θα λάβεις σίγουρα ένα χαρμόσυνο νέο ή μία λύση που εδώ και καιρό περίμενες! Μετά από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα θα πάρεις μεγάλη χαρά και θα νιώσεις ανακουφισμένος και σίγουρα πολύ πιο χαρούμενος και αισιόδοξος, μετά από μία περίοδο δυσκολιών!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μετά από μία συζήτηση, λύνονται πολλά προβλήματα μεταξύ εσένα και του έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, έρχεται ένα χαρμόσυνο ερωτικό νέο για το άτομο που σε ενδιαφέρει ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, το παρακάνεις με τα έξοδα και θα ξεμείνεις! Στην εργασία, θετικές θα είναι οι εξελίξεις, κυρίως όσον αφορά τις συναδελφικές σου σχέσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα προσπάθησε να μην επιβάλλεις τις απόψεις και τις ιδέες σου στους άλλους, γιατί ενδεχομένως να δημιουργήσεις προστριβές και κόντρες, χωρίς ουσιαστική αιτία! Αν αποφύγεις τα παραπάνω, μπορείς να αναμένεις στην ζωή σου, ασφάλεια, ηρεμία, σιγουριά και ανάκτηση αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες την σημερινή ημέρα, γιατί θα προσγειωθείς απότομα και θα απογοητευτείς στο τέλος! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις κόντρες, καυγάδες και ξεσπάσματα, που πιθανόν να βλάψουν την σχέση σου με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα υπάρξει προσωρινή στασιμότητα! Στον τομέα της εργασίας, αισθάνεσαι πως δεν έχεις αρκετή ενέργεια, αλλά ούτε και διάθεση την σημερινή ημέρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για ψυχαγωγικές εξόδους, αλλά και για νέα σημαντικά ξεκινήματα, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο! Είσαι ιδιαίτερα δυναμικός, έξυπνος και πανέτοιμος να κατακτήσεις στόχους και να υλοποιήσεις σχέδια! Είσαι περιζήτητος κοινωνικά και ιδιαίτερα αγαπητός, αρκεί να αποφύγεις έπαρση και εγωκεντρισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι σε παράλληλο φλερτ και ψέματα την σημερινή ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, ερωτισμός, πάθος, αλλά και συναίσθημα χαρακτηρίζει την σχέση σου με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να αποφύγεις σήμερα τα παρορμητικά λάθη σε δουλειά και χρήμα! Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact