ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Δευτέρα 4 Ιουλίου

Με την Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, η μέρα είναι ιδανική για να βάλουμε σε μία τάξη τη ζωή μας, οργανώνοντας με λεπτομέρεια τις εργασίες μας, τα καθήκοντά μας , περιορίζοντας ωστόσο το άγχος που μπορεί να μας ωθήσει σε νευρικότητα.

Ευνοούνται σήμερα Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς 1ου και 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, επιτέλους ήρθε η ημέρα που θα ηρεμήσεις ουσιαστικά! Βελτιώνεις την διάθεση σου, καταφέρνεις και αποβάλλεις το άγχος και την ανασφάλεια και ανανεώνεσαι σημαντικά μέσα σου και αυτό φαίνεται και προς τα έξω! Μην δίνεις πια αξία πια σε μικροπροβλήματα και δες την ουσία στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη εμφάνιση σου, φέρνει θαυμαστές, κυρίως μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πολλά θα είναι τα τρεξίματα της καθημερινότητας και δεν θα μείνει χρόνος για ερωτικές στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην διστάσεις να ξοδέψει, αν σου δοθεί ευκαιρία για ψυχαγωγία σήμερα! Στην καριέρα, είσαι αξιοθαύμαστος και απόλυτα αποδοτικός, γεγονός που αναγνωρίζεται!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, σε περιμένει μία ημέρα, γεμάτη γλέντι, διασκέδαση και ανεμελιά! Για το λόγο αυτό, μην χάσεις την ευκαιρία για ψυχαγωγική έξοδο, που σίγουρα θα έχεις σήμερα! Είσαι γενναιόδωρος και ιδιαίτερα κοινωνικός στις επαφές σου, γεγονός που θα σε κάνει δημοφιλή, αγαπητό και περιζήτητο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για φλερτ, κατακτήσεις, εξομολογήσεις και θαυμαστές την σημερινή ημέρα, που θα σε ανανεώσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θα σου κάνει μία έκπληξη και θα σε κακομάθει με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα πετύχεις φιλοδοξίες και θα δεχθείς επαίνους! Οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα οι οικογενειακές σου υποθέσεις και τα θέματα σπιτιού, σε πιέζουν αρκετά, αλλά τελικά, βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Οι συγγενικές σχέσεις βελτιώνονται και ενδυναμώνονται και αισθάνεσαι υπέροχα με τους δικούς σου ανθρώπους! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις πολλά παρελθοντικά προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεσπάς τα νεύρα και το άγχος σου στο έτερον ήμισυ, γιατί θα τον απογοητεύσει. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας του παρελθόντος, ξαφνικά επιστρέφει! Καλό θα ήταν να αρχίσεις προσπάθειες για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, ορισμένα έξοδα που θα προκύψουν για το σπίτι, θα σε αποσυντονίσουν σήμερα! Επαγγελματικά, θα έχεις αρκετό άγχος, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι τελικά θετικές, ακόμα κι αν κουραστείς!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact