ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Κυριακή 10 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, συνετίζεσαι και διορθώνεις λάθη του παρελθόντος! Καταφέρνεις ακόμα και την τελευταία στιγμή, να γλιτώσεις κακοτοπιές και να ξεπεράσεις δυσκολίες που υπήρχαν από το παρελθόν! Οι συγκυρίες και τα γεγονότα την σημερινή ημέρα, θα σε διευκολύνουν και θα φέρουν θετικές εξελίξεις, όσον αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου! Η κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, βελτιώνεται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις σήμερα, πως αν παραμείνεις έντιμος, ντόμπρος, ειλικρινής πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο σύντροφο, θα ανταμειφθείς! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς ξανά να ελπίζεις σε επανασύνδεση, αφού ανακτάς την επικοινωνία με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, αποφεύγεις κακοτοπιές και διορθώνεις παλιά λάθη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Θα καταφέρεις σίγουρα σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, να αυξήσεις τα επίπεδα της αισιοδοξίας σου, αλλά και της διορατικότητας σου! Δώσε την απαραίτητη προσοχή στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις την σημερινή ημέρα, είτε στον προσωπικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον οικογενειακό, είτε στον κοινωνικό τομέα και θα αναγνωρίσεις παγίδες, τις οποίες προλαβαίνεις και γλιτώνεις τις αρνητικές συνέπειες και τα κακώς κείμενα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες αποκαλύψεις, γεγονότα και συγκυρίες, θα σε κάνουν να διεκδικήσεις και να πετύχεις ιδιαίτερα υψηλούς ερωτικούς κοινούς στόχους, με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις να ζήσεις τον έρωτα με ενθουσιασμό, φλερτ και μπόλικο παιχνίδι! Επιπλέον ένα μήνυμα από ένα άτομο του παρελθόντος, σε χαροποιεί πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σοβαρότητα και η ωριμότητα στα επαγγελματικά σου, θα φέρουν την επιτυχία! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις για παροντικά, αλλά και παρελθοντικά προβλήματα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητό Ιχθύ, με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, να σε κάνει οξυδερκή, διορατικό και αποφασισμένο να κατακτήσεις πόθους, επιθυμίες και σκοπούς, καταφέρνεις να είσαι αποτελεσματικά προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις λάθος συμπεράσματα και υποθέσεις, που θα σε ζημιώσουν. Μία αποκάλυψη σε ευνοεί απίστευτα και εξυπηρετεί τους μετέπειτα στόχους σου, αλλά και την θετική πορεία των διαπροσωπικών σου σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις τώρα, μια ρομαντική γνωριμία, η οποία υπόσχεται κοινό μέλλον, αλλά και πολύ πάθος και σεξουαλικότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα εκπληρώνεις την ανάγκη σου για επικράτηση και εκμεταλλεύεσαι –με την καλή έννοια- τις συγκυρίες και τις καταστάσεις στην σχέση σου! Η σεξουαλική σας ζωή με τον σύντροφο, πάει όλο και καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έρθουν αποκαλύψεις που θα ωφελήσουν τα συμφέροντα σου και τους σκοπούς σου! Οικονομικά, είναι η ιδανικότερη περίοδος, για συμφωνίες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact