ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Κυριακή 10 Οκτωβρίου

Η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Άρη, υπόσχεται παθιασμένα πισωγυρίσματα, αλλά και αρκετές κόντρες! Ναι στην δυναμικότητα, όχι στην βιασύνη και τον παρορμητισμό!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, η όψη Συνόδου Ανάδρομου Ερμή-Άρη, σε βοηθά με ποικίλους τρόπους, ώστε να είσαι προσγειωμένος, αποφασιστικός, ώριμα δυναμικός και να ξέρεις να ακούς και να κατανοείς, τι έχει να πει ο συνομιλητής σου! Θα καταφέρεις να πείσεις τους άλλους για αυτό που θες και θα μπορέσεις σίγουρα να γλιτώσεις λεκτικά λάθη! Η όψη θα φέρει εξομάλυνση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων σου και αρκετές ωφέλιμες συνέπειες, λόγω της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου και των εκφραστικών σου ταλέντων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες γνωριμίες, που θα σου δώσουν ενθουσιασμό, χαρά και αισιοδοξία! Νέα ερωτικά ξεκινήματα, ευνοούνται τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σήμερα στην σχέση και τον σύντροφο και έτσι καταφέρνεις να διορθώσεις κάποια πράγματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Το κλειδί για την επιτυχία στη σχέση, είναι η επικοινωνία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασία πετυχαίνεις, λόγω ώριμης και δυναμικής συμπεριφοράς! Στα οικονομικά, έρχεται ένα πολύ καλό νέο, που περίμενες καιρό τώρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, παίρνεις πλέον τα πράγματα αρκετά σοβαρά και φροντίζεις επιμελώς τα αυξημένα σου καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου! Η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Άρη, σου επαναφέρει λύσεις και ευκαιρίες, επιστρατεύοντας τις δυνάμεις σου! Καταφέρνεις να ανταποκριθείς άψογα, σε εκκρεμότητες της καθημερινότητας, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις παρούσες δουλειές σου, που απαιτούν τώρα διεκπεραίωση και άμεση τακτοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αν θέλεις να βγεις κερδισμένος, παραμέρισε εγωισμό και παραδέξου τα λάθη σου και θα δεις πως τα πράγματα θα πάνε όπως επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, η γοητευτική σου εμφάνιση και το σεξαπίλ σου, φέρνουν πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις στην ερωτική σου ζωή! Επιπλέον, υπάρχουν πολλές πιθανότητες, ένας έρωτας να εξελιχθεί μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Διατηρείς άψογες σχέσεις με τους συναδέλφους σου και αυτό εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια μικρά έξοδα, αλλά ευτυχώς για εποικοδομητικούς λόγους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σου, θα σου προσφέρει καλοπέραση, θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα ταλέντα σου, την υπεροχή, την προσωπικότητα και την λάμψη σου! Τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού των γύρων σου και πραγματικά θα νιώσεις πρωταγωνιστής! Το γεγονός ότι δεν φέρεσαι πια παρορμητικά και επιπόλαια, σε ωθεί να κατακτήσεις περισσότερους από έναν, μεγαλεπήβολους στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καλά κάνεις και είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, αφού μέσα από σοβαρές, ουσιαστικές επαφές και επικοινωνίες, θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις όμορφες στιγμές, ρομαντισμό και πάθος με το ταίρι σου! Η σχέση σου θα γίνει πιο φλογερή και με πολλές καυτές στιγμές, μεταξύ εσένα και του συντρόφου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της παρέα, μπορείς να αναμένεις, προτάσεις, νέες προοπτικές και πετυχημένα νέα ξεκινήματα! Οικονομικά, απέφυγε το ρίσκο και κινήσου απευθείας προς τους σκοπούς σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact