ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Κυριακή 24 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, παρασκηνιακές δράσεις και επαφές ευνοούνται ιδιαίτερα! Προσπάθησε λοιπόν να μοιράσεις μυστικά, αλλά και προσωπικές επιτυχίες, μόνο με λίγους! Η διαίσθηση και η διορατικότητα σου είναι οι σύμμαχοι σου, σε κάθε σου απόφαση και κίνηση! Καταλαβαίνεις αμέσως, τις προθέσεις των άλλων και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε ουτοπίες, εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις σου, απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί θα έχεις απογοητεύσεις, λόγω υπερβολικών προσδοκιών! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μπλέκεις επικοινωνιακά σε μία ιστορία παρασκηνιακή ή απαγορευμένη, γιατί θα κινδυνέψεις από επικίνδυνες αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα ίσως αισθάνεσαι κάπως κουρασμένος και αρνείσαι να δουλέψεις δυναμικά, γεγονός που θα φέρει εκκρεμότητες τις επόμενες ημέρες! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές! Μην αγχώνεσαι!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα, ο φιλικός τομέας, είναι σαφώς ευνοημένος σήμερα και αυτό σου δίνει μεγάλη χαρά! Οι φίλοι σου, σου δίνουν λύσεις και σε βοηθούν ακόμα και με πράξεις, σε ότι πρόβλημα ή θέμα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις, όπως και στην διεκδίκηση των στόχων σου! Προστάτεψε λοιπόν την σχέση σου με τους φίλους σου και φρόντισε να ανταποδώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος μην μπερδεύεις φιλία και έρωτα! Η ευγένεια που προκύπτει από ένα φιλικό ενδιαφέρον, δεν σημαίνει ότι απαραίτητα είναι και ερωτικό ενδιαφέρον! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ευκαιρία σου να ανανεώσεις στην σχέση σου με το ταίρι σου, με ποικίλους τρόπους! Περνάτε υπέροχα μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα πετυχαίνεις στόχους, στην καριέρα, κυρίως λόγω της συνεργάσιμης σου συμπεριφοράς! Οικονομικά, μην ξοδεύεις σαν αν μην υπάρχει αύριο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα θα μπορέσεις να κερδίσεις το ουσιαστικό ενδιαφέρον του κοινωνικού σου περίγυρου και τον σεβασμό τους, αφού αυτή η σοβαρή και ώριμη σου στάση, θα βελτιώσει κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα! Μπορεί κάποιες στιγμές να δείχνεις λίγο πιο απρόσιτος, όμως αυτό συμβαίνει γιατί θες να γίνεις αποδεκτός, μόνο από αυτούς που πραγματικά σε αγαπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και κάνεις ένα μεγάλο βήμα με το ταίρι σου και σταθεροποιείτε την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις σήμερα επιπόλαιες ερωτικές επαφές και φλερτάκια! Αρπάζεις μόνο αξιόλογες ευκαιρίες, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε ένα νέο ουσιαστικό αισθηματικό ξεκίνημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, η επιτυχία είναι σίγουρη σήμερα! Ωστόσο, οικονομικά θα σε αγχώσουν κάποιες υποχρεώσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact