ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Σήμερα, με την Σελήνη στου Διδύμους, η διάθεση μας είναι σίγουρα παιχνιδιάρικη, κεφάτη και άκρως επικοινωνιακή!

Σήμερα είναι η κατάλληλη καλοκαιρινή ημέρα για να βγούμε και να γνωρίσουμε κόσμο!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα ώρα να επαναφέρεις την ανεμελιά στην ζωή σου, να χαλαρώσεις, να κάνεις ευχάριστες αλλαγές και να περάσεις ευχάριστα! Διεκδικείς στόχους υψηλούς και οι σύμμαχοι σου σε αυτό, είναι φυσικά οι φίλοι σου, που θα σταθούν δίπλα σου σε κάθε σου προσπάθεια! Για τον λόγο αυτό, είναι να ακούς τις συμβουλές τους, προτού κάνεις κίνηση για ο,τιδήποτε! Καταφέρνεις και απαλλάσσεσαι εύκολα από ό,τι δεν σου αρέσει, ιδίως όταν αντιλαμβάνεσαι ότι μία τοξική σχέση, σου κάνει κακό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για τηλεφωνήματα, μηνύματα και μπόλικο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα θα κερδίσει η ανάλαφρη και αισιόδοξη διάθεση και σίγουρα θα έχετε πολλές ευκαιρίες με το ταίρι σου να περάσετε υπέροχα οι δυο σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές φιλοδοξίες και στόχοι εκπληρώνονται σήμερα, κυρίως λόγω καλής συνεργασίας! Οικονομικά θα έρθει μία λύση σε ένα πρόβλημα, που υπάρχει καιρό!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα οφείλεις να αρνηθείς την τάση σου για υπερβολικές και δογματικές απαιτήσεις! Ήρθε η ώρα να βγάλεις στην επιφάνεια την σταθερή πλευρά του χαρακτήρα σου με επιμονή και υπομονή και αν αποφύγεις ανόητα πείσματα, καταφέρνεις μέσα από επαφές, να μην μπορέσει κανείς να αμφισβητήσει την εντιμότητα, την αξιοπιστία και την σοβαρότητα σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αντιμετωπίζεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, με σοβαρότητα και επιπλέον προσπαθείς βάση της λογικής, να έρθετε πιο κοντά! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου καταλαβαίνει τα πραγματικά σου βαθιά συναισθήματα, αφού δίνεσαι ολοκληρωτικά, κάνεις πράξεις, δεν λες ανούσια λόγια και αποδεικνύεις την εντιμότητα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αναγνωρίζεται η εντιμότητα σου και η αποδοτικότητα σου! Οικονομικά, τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, μην διστάσεις να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Έχεις αυτοπεποίθηση, ισχύ και τόλμη, αλλά πρέπει να αποφύγεις έπαρση ή υπερβολικό ρίσκο! Μην διστάζεις να επικοινωνήσεις και να κοινωνικοποιηθείς, απλά φρόντισε να μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, διότι θα έρθουν απογοητεύσεις, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως σήμερα μπορείς να πετύχεις κάθε ερωτικό στόχο, ιδίως αν το διεκδικήσεις με πάθος! Γοητεύεις τους γύρω σου με όλο αυτό τον δυναμισμό που έχεις και κανείς δεν θα καταφέρει να αντισταθεί στην ακαταμάχητη και φλογερή προσωπικότητά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για καυτές, αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δίνεις όλη σου την ενέργεια στην καριέρα και έτσι πετυχαίνεις στόχους! Οικονομικά, θα κάνεις λάθη στην διαχείριση, κυρίως λόγω άσκοπης σπατάλης.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact