ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα φτιάξεις σίγουρα την διάθεση σου, αποκαθιστώντας την ηρεμία και την σιγουριά σου με ανακουφιστικό τρόπο! Το Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, σε σώζει τελευταία στιγμή, από δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις ή συγκυρίες! Να έχεις άφοβα εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό και δεν θα χάσεις! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, φέρνει ανασφάλειες και αβεβαιότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επιτέλους θα εκτιμηθούν οι προσπάθειες σου και η συναισθηματική σου γενναιοδωρία, από τον σύντροφο! Προσοχή όμως! Σήμερα οφείλεις να αποφύγεις κάθε παρασκηνιακή ή παράνομη ερωτική δραστηριότητα, ιδίως αν έχεις σχέση ή είσαι σε γάμο! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σε άτομα που δεν πρέπει ή που ανήκουν αλλού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και καθυστερήσεις, αλλά αργά ή γρήγορα, όλα θα ξεπεραστούν! Οικονομικά, θα υπάρξει θετική απάντηση, σε κάτι που αναμένεις σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, η ημέρα σήμερα, όλα βελτιώνονται και έρχονται μόνο επιτυχίες, αφού η ημέρα θα φέρει θετικές αλλαγές, που θες καιρό τώρα, με το Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα! Θα έχεις σίγουρα επιτυχίες και χαρές στο φιλικό σου περιβάλλον, και εκπληρώνεις πολλά από τα όνειρα σου! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, φέρνει στενάχωρες ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις θαυμαστές και κατακτήσεις, αφού σε διακρίνει γοητεία, ερωτισμός, συναισθηματική γενναιοδωρία και κοινωνική συμπεριφορά! Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει τώρα, για μία νέα γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις στόχους, αλλά και δίκαιη ισότητα στην σχέση σου, με τον σύντροφο σου σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απέφυγε τα απρόσεχτα και προκλητικά λάθη σε δουλειά και οικονομικό τομέα! Είσαι αρκετά επιρρεπής σε παρορμητικά λάθη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα οφείλεις να κινηθείς παρασκηνιακά με το Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, για να κερδίσεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου και γενικά στην ζωή σου! Εκμεταλλεύσου κάποιες θετικές συγκυρίες, εμπιστεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και διαίσθηση και μάθε τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, φέρνει ψυχολογικές μεταπτώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σίγουρα η ιδανική μέρα για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, αρκεί να παραμείνεις λογικός, συνετός και έντιμος απέναντι στον σύντροφο! Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις ένα μεγάλο βήμα τώρα με το ταίρι σου, ακόμα και αυτό της επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις αξιόλογες και αξιοθαύμαστες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, όπως και στον οικονομικό τομέα, οφείλεις να αναγνωρίσεις μόνο τις αξιόλογες και σοβαρές ευκαιρίες που θα έρθουν, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις πράγματα και όχι να φερθείς παρορμητικά!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact