ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, με το Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σήμερα, οφείλεις να αρπάξεις τις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους! Θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα, όπως και θέματα διαπροσωπικών σχέσεων που διατηρούνται από απόσταση! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, φέρνει προβλήματα στον φιλικό τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να έρθεις ακόμα πιο κοντά ή ακόμα και να κατακτήσεις τους ερωτικούς σου στόχους, μέσα από νέες συναρπαστικές γοητευτικές γνωριμίες, ευκαιρίες για συναντήσεις ή συναισθηματικά ραντεβού! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου τις σημερινές πλανητικές όψεις, ώστε να πείσεις τον σύντροφο, για τις επιθυμίες σου και τους στόχους που έχεις, για την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οφείλεις σήμερα να συγκεντρωθείς λίγο παραπάνω, αποφεύγοντας λάθη λόγω αφηρημάδας! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη περίοδος για συμφωνίες και υπογραφές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, με το Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου και γενικά στην ζωή σου! Επωφελείσαι τώρα, ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες άλλων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν! Εμπιστεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και διαίσθηση και μάθε τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, φέρνει λάθη που πλήττουν την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σίγουρα η ιδανική μέρα για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, αρκεί να παραμείνεις λογικός, συνετός και έντιμος απέναντι στον σύντροφο! Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις ένα μεγάλο βήμα τώρα με το ταίρι σου, ακόμα και αυτό της επισημοποίησης! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις αξιόλογες και αξιοθαύμαστες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, όπως και στον οικονομικό τομέα, οφείλεις να αναγνωρίσεις μόνο τις αξιόλογες και σοβαρές ευκαιρίες που θα έρθουν, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις πράγματα και όχι να φερθείς παρορμητικά!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, με το Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σε απασχολούσαν, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σένα τώρα! Συζήτησε, μίλα και πες ναι σε νέες συμφωνίες, όπως και γνωριμίες! Ωστόσο, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, φέρνει αναποδιές σε μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και έψαχνες την κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις μία συζήτηση ερωτικού χαρακτήρα, σήμερα είναι η ιδανική! Η γοητεία σου, το πάθος, η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα φέρουν το αποτέλεσμα που θες στην σχέση σου και μάλιστα μακροπρόθεσμα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, για μία νέα αισθησιακή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ξεπερνάς επιτέλους κάποιες δυσκολίες, αφού θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε έντονες και πιεστικές καταστάσεις! Οι οικονομικές σου υποθέσεις, θα έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact