ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Παρασκευή 21 Μαΐου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φιλέ Αιγόκερε, η αναβλητική συμπεριφορά σου τελευταία, σήμερα θα δείξει τις συνέπειες της! Το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Δία, θα σε αναγκάσει να διευθετήσεις άμεσα τα αυξημένα καθήκοντά σου και τις υποχρεώσεις σου! Οφείλεις οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς σε εκκρεμότητες, που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα σου και τις δουλειές σου! Ήρθε η στιγμή να αναλάβεις τις ευθύνες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αρκετές κατακτήσεις και θαυμαστές, κυρίως λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης και της αδιαμφισβήτητης γοητείας σου! Μία ερωτική επιτυχία μάλιστα, πολύ πιθανόν να προέλθει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε την τάση σου, να σε ενοχλούν τα πάντα και να κριτικάρεις κάθε κίνηση του συντρόφου σου, γιατί θα υπάρξουν σίγουρα εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, «πέφτεις» σε λάθη, με αποτέλεσμα να αγχωθείς και να χρεωθείς επιπλέον υποχρεώσεις! Οικονομικά, πες όχι σε ανούσια έξοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Τετράγωνο Ήλιου-Δία, σε ωθεί να βασιστείς στις δυνάμεις και την δημιουργικότητα σου, ώστε να αναδείξεις τα ταλέντα σου, την υπεροχή και την λάμψη σου, αλλά με τον πιο λάθος τρόπο! Είσαι μάλλον υπερβολικά εγωκεντρικός και η έπαρση σε παρασύρει σε υπερβολές, επιπολαιότητες και λάθη ανώριμα! Θα πρέπει λοιπόν, να παραμείνεις προσγειωμένος και να μην στηρίζεσαι στην εφήμερη και απλά επιφανειακή επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός, αλλά και μετρημένος στην συμπεριφορά σου, απέναντι σε νέες γνωριμίες και φλερτ, ώστε να διατηρήσεις την καλή σου φήμη! Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις σίγουρα φλογερές στιγμές με τον σύντροφο, όμως πρέπει να περιορίσεις υπερβολές, απαιτήσεις και εγωισμό, που μπορεί να καταστρέψει όλη την εύνοια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, απέφυγε να πάρεις αποφάσεις σήμερα, γιατί μάλλον βλέπεις τα πράγματα καλύτερα από όσο όντως είναι! Οικονομικά, πες όχι σε ο,τιδήποτε ρίσκο και υπερβολή!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου, ιδίως στο στενό σου οικογενειακό περιβάλλον! Αν σκοπεύεις να κάνεις σημαντικές συζητήσεις, με συγγενείς, οι οποίες για κάποιο λόγο, δεν μπορούν να περιμένουν, φρόντισε να ακούς με προσοχή τι σου λένε, να σέβεσαι τις απόψεις σου και να μην ανταποκρίνεσαι με έπαρση και απαιτήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την τάση να θεωρείς δεδομένο τον σύντροφο και να μην τον «υπολογίζεις» ιδιαίτερα, όσον αφορά την δική του γνώμη και απαιτείς με αρνητικό τρόπο, να διορθώσει άμεσα, λάθη του παρελθόντος που υποτίθεται έχουν ξεπεραστεί! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι λανθασμένα και πάλι με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος, που για άλλη μια φορά θα σε απογοητεύσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συναδελφικές σου σχέσεις χρειάζονται οπωσδήποτε προσοχή και ωριμότητα, από μέρους σου, ώστε να αποφθεχθούν παρεξηγήσεις! Κάποια ξαφνικά έξοδα για το σπίτι που δεν είχες υπολογίσει, τώρα σε «στριμώχνουν»!

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact