ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Παρασκευή 21 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία, ίσως αισθανθείς πως η λογική σου είναι απούσα σήμερα και αντικαθίστανται από παρορμητισμό και αυθορμητισμό! Επικοινωνιακά , χάνεις τον έλεγχο και παρασύρεσαι σε λόγια ορμητικά, λόγω υπεραισιοδοξίας και υπερβολικού ενθουσιασμού! Σκέψου πολύ πριν πάρεις αποφάσεις, πριν μπλεχτείς σε κουτσομπολιά και πριν προχωρήσεις σε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις σήμερα να προσέξεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφο, αποφεύγοντας παρερμηνείες, υπερβολές, μεγάλα λόγια, υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις και λάθος λέξεις μέσα στα νεύρα σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες, ωστόσο θα πρέπει να θέσεις τα όρια σου, γιατί η συζήτηση μπορεί να ξεφύγει και να μετανιώσεις για πράγματα που είπες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πες οπωσδήποτε όχι σε κουτσομπολιά μέσα στο συναδελφικό περιβάλλον, γιατί θα εκτεθεί! Οικονομικά, έρχονται έξοδα που αφορούν κάποιο όχημα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Δία, να αναγκαστείς με διαφορετικούς τρόπους, να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να ασχοληθείς με τα υλικά σου αγαθά, αφού θα διαπιστώσεις πως τίποτα και κανένας δεν είναι δεδομένος! Πιθανόν να έρθουν κάποια προβλήματα σε κάθε είδους δραστηριότητα της καθημερινότητας, αλλά ιδίως ότι αφορά πρακτικές υποθέσεις, οικονομικές ή συναισθηματικές, κυρίως λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, λόγω της υπερβολικής σιγουριάς και καθησυχασμού της τελευταίας περιόδου, ρισκάρεις με διάφορους τρόπους την σταθερότητα της ερωτικής σου ζωής! Μην θεωρείς δεδομένα αυτά που ήδη έχεις και προστάτεψε ό,τι έχεις χτίσει μέχρι τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, σε φλερτ και νέες γνωριμίες, φρόντισε να είσαι έντιμος, προσγειωμένος και ολιγαρκής, χωρίς να ξεπερνάς τα όρια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έρχονται άγχη αφού επέτρεψες σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις ανεκπλήρωτες, να σε πιέσουν τώρα! Οικονομικά, έρχονται απώλειες και αρκετή πίεση σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Ήλιου-Δία σήμερα, το οποίο σε αφορά άμεσα, θα πρέπει να προσγειωθείς και να εκλογικευτείς άμεσα! Λόγω της υπεραισιοδοξίας σου και της υπέρμετρης εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, μπορεί να υπάρχουν σοβαρές απώλειες και συνέπειες, αντί για ευκαιρίες! Διατήρησε σε λογικά επίπεδα τις προσδοκίες και τα στάνταρ σου, ώστε να μην χαλάσεις την ευνοϊκή ατμόσφαιρα τώρα, ρισκάροντας ό,τι μέχρι τώρα έχεις κερδίσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από λόγια, πρόσωπα ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται, επειδή απλά ενθουσιάζεσαι εύκολα, σε «βολεύει» και εμπιστεύεσαι αυθόρμητα ό,τι κι αν σου πουν! Καλύτερα να αποφύγεις σοβαρά νέα ξεκινήματα ή σχέσεις και να τους δώσεις τον χρόνο που χρειάζονται, για να σου αποδείξουν, πως όντως αξίζουν! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε σοβαρές συζητήσεις ή διαφωνίες σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θεωρείς κάποια πράγματα, ιδίως κάποια τελευταία γεγονότα και επιτεύγματα, δεδομένα στην επαγγελματική και οικονομική ζωή! Προστάτεψε τα, διαφορετικά θα έχεις απώλειες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact