ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Πέμπτη 1 Ιουλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Φίλε Καρκίνε, σήμερα ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και γοητεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να το παρακάνεις με απαιτήσεις και ισχυρογνωμοσύνες! Διατήρησε ένα ήρεμο, έντιμο, ολιγαρκές και ώριμο προφίλ στις διαπροσωπικές σου επαφές, αφού η Αντίθεση Άρη-Κρόνου, σε ωθεί να θεωρείς δεδομένα πρόσωπα και καταστάσεις, έχοντας δογματικές συμπεριφορές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα, γιατί σίγουρα θα οδηγήσουν την σχέση σου σε ρήξη! Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα! Μην ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία τώρα! Θα δεις αργότερα αν όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα και να δώσεις ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θέματα, οι αργοί σου ρυθμοί είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο! Στα οικονομικά θα πρέπει να κόψεις τις άσκοπες σπατάλες, γιατί θα έχεις απώλειες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Καλό Μήνα! Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή και οφείλεις να προστατέψεις όλα τα καλά που σου έχει δώσει το σύμπαν τον τελευταίο καιρό με όλες σου τις δυνάμεις, για να μείνουν στην ζωή σου! Η Αντίθεση Άρη-Κρόνου, σε καθιστά ιδιαίτερα επιρρεπή σε σοβαρά λάθη που δεν διορθώνονται! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που σου έχει δοθεί έως τώρα, μένοντας όμως οπωσδήποτε λογικός και ώριμος απέναντι σε σκοπούς και στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ένα δυσάρεστο νέο, που αφορά τον σύντροφο και θα σου μειώσει τις ελπίδες, για την σιγουριά και την ασφάλεια που ήθελες, καιρό τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά θα είσαι μάλλον κάπως επιπόλαιος! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, αλλά θα πρέπει να είσαι ώριμος και προσγειωμένος, αν θες να γίνει μία όμορφη σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν, σήμερα γίνονται ιδιαίτερα πιεστικές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Φίλε Παρθένε, σήμερα οφείλεις να επικεντρωθείς με ωριμότητα στο τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και τι έχεις όντως ανάγκη στην ζωή σου, ώστε να νιώσεις ξανά δυνατός και ανανεωμένος συναισθηματικός! Δυστυχώς κάποια προβλήματα σε βαραίνουν ακόμα, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Κρόνου, όμως αν κινηθείς παρασκηνιακά, προσεκτικά και με σοβαρότητα, θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους σου, μπορούν να πραγματοποιηθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιτρέψεις στο πάθος σου να σε οδηγήσει σε ένα παράνομο απαγορευμένο έρωτα! Οφείλεις να αντισταθείς, γιατί κινδυνεύεις από σοβαρές αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να σταματήσεις να στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις και ουτοπίες, που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί αλλιώς θα απογοητευτείς πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είναι αρκετά τα προβλήματα και ίσως αγχώνεσαι σήμερα. Οικονομικά, βρες τώρα λύσεις σε προβλήματα που σε βασανίζουν!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact