ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Πέμπτη 1 Ιουλίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον σημαντικό για σένα, φιλικό τομέα! Μην ξεχνάς, πως οι φίλοι μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη και βοήθεια, για να κάνεις πραγματικότητα τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και τα όνειρα σου! Για το λόγο αυτό, φρόντισε να μην παρασυρθείς σε εγωιστικές συμπεριφορές, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Κρόνου, προκαλώντας ρήξεις και έντονες διαφωνίες, από το πουθενά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να σταματήσεις άμεσα την προκλητική συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφο, αλλά να προσπαθήσεις με ποικίλους τρόπους να βελτιώσεις τον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου, θα σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν, ώστε να πετύχεις πράγματα στον ερωτικό τομέα, ιδίως με το άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει και θες να κατακτήσεις! Φρόντισε να τους ακούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε επαφές, συνεργασίες και συμφωνίες σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Φίλε Σκορπιέ, σήμερα λόγω της Αντίθεσης Άρη-Κρόνου, θα υπάρξουν κάποιες δύσκολες εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Φρόντισε να διατηρήσεις και να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, αποφεύγοντας λάθη και παρορμητισμούς! Μην ξεχνάς, όσο περισσότερο προσπαθείς, τόσο πιο πολύ ανταμείβεσαι για τις προσπάθειες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, βάλε προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση και μην παρασύρεσαι σε ανούσιο και αχαλίνωτο φλερτ, που σε εκθέτει! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και ο σύντροφος, ασχολείστε μόνο με πρακτικά θέματα, παραγκωνίζοντας το συναίσθημα! Μην αφήσεις την ψυχρότητα να μπει ανάμεσα σας και προσπάθησε να κρατήσεις ήρεμα τα πνεύματα μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, τα πράγματα εξελίσσονται τελείως διαφορετικά απ’ό,τι περίμενες και προσγειώνεσαι απότομα. Οικονομικά, οφείλεις να περιορίσεις τις σπατάλες και θα δεις πως αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Φίλε Τοξότη, σήμερα αρκετές συγκυρίες και γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναναστροφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σε προβληματίσουν λόγω της Αντίθεσης Άρη-Κρόνου! Πρόσεχε πολύ την τάση σου για επιπολαιότητα και βιασύνη σε μηνύματα, συζητήσεις και τηλεφωνήματα! Επιπλέον προσοχή χρειάζεται η οδήγηση σου, αφού τείνεις να είσαι λίγο περισσότερο απρόσεκτος τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβού και φλερτ! Φρόντισε μόνο να αξιοποιήσεις σωστά και ώριμα τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, πριν εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις, εξόδους ή μετακινήσεις με τον σύντροφο, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, απέφυγε συμφωνίες και νέα ξεκινήματα σήμερα! Οικονομικά πετυχαίνεις έναν υψηλό στόχο, αρκεί να κόψεις άμεσα, τα περιττά έξοδα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact