ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Πέμπτη 10 Ιουνίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους, θα αναγκαστείς να πάρεις κάποιες αποφάσεις, οι οποίες σχετίζονται με ένα μήνυμα που θα λάβεις ή μία είδηση! Θα αλλάξει μοιραία η οπτική σου, όσον αφορά θέματα κοινωνικής ζωής, επικοινωνιών, μετακινήσεων, σπουδών και διαπροσωπικών ή συγγενικών σχέσεων από απόσταση. Αλλάζεις φιλοσοφία ζωής και ίσως μειώσεις την αισιοδοξία σου, αυξάνοντας την λογική σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος προσοχή χρειάζονται οι επικοινωνίες στα ερωτικά σου και το φλερτ, ιδιαίτερα λόγω της παρορμητικότητας και του αυθορμητισμού σου. Ευτυχώς οι προσδοκίες σου είναι προσγειωμένες και θα καταφέρεις να αποφύγεις τα λάθη! Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε πολύ τον τρόπο που μιλάς στον σύντροφο σου, διότι μάλλον παραείσαι νευρικός και επιθετικός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, απέφυγε σήμερα συζητήσεις και συμφωνίες, διότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται! Οικονομικά, μάλλον κάνεις παραπάνω έξοδα απ’ όσα θα έπρεπε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους, θα σε μπερδέψει αρκετά, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ενδεχομένως να νιώσεις προδομένος από κάποιους και πιθανόν ήρθε η ώρα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου! Βρες λύσεις, χωρίς να βγάζεις θυμό και εκδικητικότητα και ξεπέρασε έγκαιρα την εσωτερική σου αναστάτωση, η οποία είναι αρκετή τώρα! Επίσης κάποιες αποκαλύψεις μυστικών, σε απογοητεύσουν τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να αναμένεις προβλήματα στην ερωτική σου ζωή, αφού θα δεις σήμερα κάποιες επιθυμίες και προσδοκίες σου να ναυαγούν, γεγονός που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τακτική! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ζήλιες και κτητικότητα, που ενδεχομένως θα φέρουν ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, αντιθέτως κάποιες αποκαλύψεις θα σε ευνοήσουν! Οικονομικά θα υπάρχουν σίγουρα αναποδιές, ιδίως όσον αφορά χρέη και εκκρεμότητες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, η Έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται σήμερα απέναντι σου, στο Ζώδιο των Διδύμων και αν δεν προσέξεις συμπεριφορά και αντιδράσεις, θα κλείσουν κύκλοι, θα υπάρξουν απώλειες και αρκετές ρήξεις, που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε επίπονες αποφάσεις! Η ημέρα σου εφιστά την προσοχή, στην σωστή διαχείριση όλων των διαπροσωπικών σου σχέσεων, αφού το κλίμα είναι αρκετά έντονο τώρα και θα έρθεις πολλές φορές σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό μείνε ψύχραιμoς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ρήξεις και απώλειες θα έχει και η συντροφική ζωή. Προστάτεψε την σχέση σου από εντάσεις και τσακωμούς, συγκρατώντας την ψυχραιμία σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σήμερα σε νέες σχέσεις και γνωριμίες, αφού η ημέρα δεν ενδείκνυται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά δεν θα υπάρξουν σοβαρές μεταβολές. Ωστόσο τα επαγγελματικά σου, πλήττονται, κυρίως όσον αφορά σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφουςΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact