ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Πέμπτη 10 Ιουνίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με μία Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους, οι υποχρεώσεις θα σε πιέσουν περισσότερο από ποτέ και ταυτόχρονα θα αναγκαστείς να τρέξεις και για άλλους ανθρώπους. Πιθανόν να νιώσεις εξαντλημένος και κουρασμένος ψυχολογικά, από το άγχος και την ανησυχία! Οφείλεις να αναμένεις αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητα σου και προσπάθησε να μην πιέζεις τον εαυτό σου παραπάνω από όσο μπορείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ψυχρότητα και στασιμότητα θα φέρει η σημερινή ημέρα για τα ερωτικά σου και ίσως αυτό σε απογοητεύσει τώρα! Μην πιέζεις καταστάσεις, απλά για να επιβεβαιωθείς από το ενδιαφέρον του άλλου! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες πρακτικές υποθέσεις, θα φέρουν προβλήματα και τριβή στην σχέση σου με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, τα επαγγελματικά προβλήματα θα είναι αρκετά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχήσει, αφού θα είναι και προσωρινά! Οικονομικά, ο σωστός προγραμματισμός, είναι η λύση σε όλα σου τα προβλήματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους, επιδίωξε να έχεις σωστή εικόνα στην κοινωνική σου ζωή κι όχι απλά μια επιφανειακά προσωρινή καλή φήμη! Επιπλέον, κάποια θέματα με παιδιά σε απασχολούν τώρα, αλλά με λογική και προσπάθεια, θα καταφέρεις να τα λύσεις! Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς πραγματικά και να ωριμάσεις και θα δεις πως αυτή η φάση της Σελήνης, μπορεί να λειτουργήσει εποικοδομητικά για εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο έρωτας σήμερα απαιτεί λογική, ταπεινότητα, ψυχραιμία και σύνεση, διαφορετικά η επιπολαιότητα και η ανωριμότητα σου, θα φέρει εμπόδια και προβλήματα στην σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην φλερτάρεις και να μην «παίζεις» χωρίς όρια, διότι θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, απέφυγε οπωσδήποτε το ρίσκο σήμερα και κυρίως μην μπλεχτείς σε τυχερά παιχνίδια! Επαγγελματικά δεν θα υπάρξουν σήμερα ιδιαίτερες εξελίξεις, ωστόσο δεν είναι ιδανική μέρα, για νέα ξεκινήματα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, η σημερινή μέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις σημαντικές συνεργασίες σου! Με την Ηλιακή Έκλειψη στο Ζώδιο των Διδύμων, οφείλεις τώρα να λύσεις ό,τι πρόβλημα, είχες αφήσει στο παρελθόν άλυτο! Καταστάσεις και γεγονότα, επιστρέφουν τώρα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να τα αντιμετωπίσεις, ακόμα και αν αναγκαστείς να κλύσεις κάποιους κύκλους σε θέματα οικογενειακά ή σπιτιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σε παλαιούς έρωτες και θες επανασύνδεση. Δυστυχώς σήμερα είναι η πιο ακατάλληλη μέρα για ερωτική επανένωση ή επαναφορά συντρόφου, γι’αυτό πρόσεχε μην πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνιες και ξεσπάσματα στον σύντροφό σου, για παλαιά θέματα, τα οποία υποτίθεται έχετε ξεπεράσει ήδη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετές οι δυσκολίες στα επαγγελματικά σου, αφού κάποια παρελθοντικά σου λάθη, τώρα ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια και σε πιέζουν! Επιπλέον έρχονται μη προγραμματισμένα έξοδα, που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact