ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Με την Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Αιγόκερε, έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της ταχύτατης και άμεσης δράσης σου! Καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και γοητεύεις μέσα από συναναστροφές, γεγονός που θα φέρει εκπληρώσεις στόχων! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η συμπεριφορά σου και η αντίδραση σου, σε τυχόν διαφωνίες, διότι έχεις την τάση να απαντάς με εγωιστικό τρόπο μέσα στα νεύρα σου, να μην υπολογίζεις τις απόψεις των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και σεξουαλικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, ξέρεις πολύ καλά πως να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα και της πολιορκίας σήμερα και φυσικά θα είσαι ο νικητής, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να μην φοβηθείς να κάνεις το πρώτο βήμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε σήμερα, να μην δημιουργείς και να μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, όπως και να μην κάνεις σημαντικές αγορές, αφού το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις τις επόμενες ημέρες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα νιώσεις πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις και απόψεις και πιθανόν οι γύρω σου, να παρεξηγούν τα κίνητρά σου. Η σημερινή ημέρα, είναι περισσότερο ιδανική για ενδοσκόπηση, λήψη αποφάσεων αλλά και παρατήρησης κυρίως των γεγονότων και των καταστάσεων, παρά συμμετοχής σου σε αυτά! Χρησιμοποίησε την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι συμβαίνει μυστικά στο άμεσο περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ εύκολο να υποκύψεις σήμερα στην κολακεία και στα μεγάλα λόγια, γεγονός που θα σε δυσκολέψει να αναγνωρίσεις ποια γνωριμία, έχει πραγματική αξία και δεν θα σε απογοητεύσει αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την αίσθηση, πως δεν αρκείσαι σε μία αγάπη, με αποτέλεσμα να είσαι επιρρεπής στις παράλληλες ιστορίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε σήμερα, να δώσεις λογικές εξηγήσεις για τυχόν παραλήψεις σου και λάθη στο επάγγελμα και όχι να βρίσκεις φτηνές δικαιολογίες! Στις οικονομικές σου υποχρεώσεις και ευθύνες, η υπεκφυγή δεν θα σε βοηθήσει τώρα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ιχθύ, με την βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο! Το απρόβλεπτο, θετικού ή αρνητικού χαρακτήρα, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, αρκετές φορές μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και προετοιμασμένος! Γενικά πάντως, πολλές από τις καταστάσεις που βιώνεις, αλλάζουν σήμερα και βελτιώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν το φλερτ, να εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συμπεριφορά ή από… προξενιό από έναν φίλο. Αν είσαι δεσμευμένος και πιστεύεις πως ο σύντροφός σου πρέπει να σου δώσει περισσότερη ελευθερία, φρόντισε να το διεκδικήσεις ήρεμα και αρμονικά, χωρίς συναισθηματικά ξεσπάσματα και ανούσια νεύρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συνεργασία με τους άλλος, είναι ο παράγοντας που θα σε οδηγήσει στην ικανοποίηση και την επιτυχία, στον τομέα τις καριέρας! Στις οικονομικές σου συναλλαγές, απέφυγε γρήγορη δράση και αυθόρμητες αποφάσεις.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact