ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Πέμπτη 22 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα διεκδίκησε, αποφεύγοντας βιασύνες, τους στόχους σου και θα πάρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει και σου ανήκει δικαιωματικά! Απέφυγε μόνο την τάση σου για πείσματα και απαιτήσεις και θα δεις πως οι καταστάσεις και οι συγκυρίες τώρα, θα ωφελήσουν την δράση σου, στην διεκδίκηση της προσωπικής σου σιγουριάς και ασφάλειας! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να πετύχεις ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να εκτιμήσεις το γεγονός πως το ταίρι σου, προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις και όλη του την ενέργεια, να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ισορροπία και την αρμονία στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που δεν τον είχες υποψιαστεί καν, σου αποκαλύπτει και σου εξομολογείται το ερωτικό του ενδιαφέρον για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, παρόλο που σε πιέζει ο χρόνος, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις! Οικονομικά θα έχεις την ευκαιρία για αύξηση εσόδων!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, θα σε διακρίνουν τόλμη, θάρρος, ενθουσιασμός, δυναμικότητα, ενέργεια, καλή διάθεση και είσαι σίγουρα στα καλύτερα σου! Φρόντισε λοιπόν να μην κολλάς σε αντιπαραθέσεις ή μικροκαυγάδες χωρίς ουσία, που ενδεχομένως θα προκύψουν και απόλαυσε την εύνοια της ημέρας, εκμεταλλευόμενος την τύχη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή ακόμα και με νέα πρόσωπα αφού αναμένονται και νέες γοητευτικές γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου εκτιμά την ευθύτητα και αμεσότητα του λόγου σου, όπως και την ειλικρίνεια σου, ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην το παρακάνεις, λέγοντας λόγια που μπορεί να τον εκνευρίσουν, να τον προσβάλλουν ή να τον πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά θα υπάρξουν αρκετές δυνατότητες για επιτυχία σήμερα, αρκεί να μην φερθείς επιπόλαια και ανέμελα! Οικονομικά, η τάση σου για υπερβολικά έξοδα, θα φέρει ενδεχόμενες απώλειες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα είναι μία ημέρα, όπου μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και καταστάσεις που θα προκύψουν, θα καταφέρεις επιτέλους να ανακαλύψεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες! Για να τις εκπληρώσεις όμως, φρόντισε να κινηθείς παρασκηνιακά και προσπάθησε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και τα σχέδια σου! Δεν είναι κακό μάλιστα, να επιλέξεις τώρα την απομόνωση και την ηρεμία σου, επικεντρώνοντας αποκλειστικά το ενδιαφέρον σου στην ψυχική σου γαλήνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες σήμερα, αφού η κρίση σου δεν είναι σωστή! Αν είσαι δεσμευμένος πιθανόν να υπάρξουν αποτυχίες ή απογοητεύσεις. Ίσως νιώσεις μέσα από την συμπεριφορά του, πως ο σύντροφος σου καταχράστηκε άθελα του την συναισθηματική γενναιοδωρία σου και την τρυφερή δοτικότητα σου! Προσπάθησε να κάνεις μία συζήτηση μαζί του, χωρίς να προκαλέσεις καυγά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε στον χώρο της καριέρας, ίντριγκες και κουτσομπολιά, για να μην εκτεθείς! Οικονομικά, αν οργανωθείς, θα βρεις λύσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact