ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Πέμπτη 22 Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, απέφυγε σήμερα, συναισθηματικές εκδηλώσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείς τώρα! Προσπάθησε να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Εκμεταλλεύσου την ισχυρή ενέργεια και την αυξημένη διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις τα κατάλληλα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την σεξουαλική εύνοια της ημέρας με το άλλο σου μισό! Προσπάθησε μόνο να μην προκαλείς και καυγάδες για λόγους ζήλιας, απαιτητικότητας και κτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, η ισχυρή γοητεία σου, ο μαγνητισμός σου, το μυστήριο που αποπνέεις, αλλά και η σεξουαλικότητα σου, είναι αυτά που θα σου προσφέρουν αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, προσπάθησε να προστατέψεις τις συναδελφικές σου σχέσεις από ξεσπάσματα και εντάσεις! Οικονομικά έρχονται μη αναμενόμενες θετικές εξελίξεις και ευκαιρίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς κάποια λάθη σου που προκάλεσαν απομάκρυνση με κάποιες επαφές ή συναναστροφές! Έχεις τώρα την ευκαιρία, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αντιμετώπισε πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα νέες γνωριμίες, αλλά και αρκετές ερωτικές επαφές, που θα σου δώσουν ελπίδα και χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και ενδυναμώνεις την σχέση σου και έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου! Για το λόγο αυτό και για να μην καταστρέψεις την τωρινή εύνοια, πες όχι στην τάση σου για εγωιστικές αντιδράσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι αρμονικές συναδελφικές σου σχέσεις και συνεργασίες, θα εξυπηρετήσουν απόλυτα, τους ερωτικούς σου στόχους! Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις νέα ξεκινήματα, που έχουν να κάνουν με ευεξία, έναρξη διατροφής, αλλά και άσκησης! Ο κοινωνικό ς περίγυρός σου, θα επιδιώξει σίγουρα επαφή μαζί σου, αφού βασίζονται στα λόγια σου, στις συμβουλές σου και την βοήθεια που απλόχερα και ανιδιοτελώς, τους προσφέρεις! Παρά τις μπόλικες υποχρεώσεις, καταφέρνεις και βρίσκεις την άνεση και την ευκολία που τόσο καιρό ήθελες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην γκρινιάζεις και παραπονιέσαι στον σύντροφο σου, για κάποια μικρά λάθη του, επειδή απλά προσκολλάσαι σε λεπτομέρειες! Αν συνεχίσεις έτσι και το παρακάνεις, θα τον φέρεις στα όρια του, χωρίς κανέναν απολύτως ουσιαστικό λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα έχει την εξέλιξη που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σκληρή δουλειά και η αξιοθαύμαστη απόδοση σου, θα σου φέρει και επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα, αλλά θα είναι τα αναμενόμενα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact