ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

Ζώδια σήμερα: Κριός

Με τη Σελήνη στον τομέα της οικειότητάς σου όλη μέρα έχεις την τάση να παίρνεις τα πράγματα στην καρδιά περισσότερο από ότι συνήθως. Η σημερινή πρόκληση Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε παρακινεί να διασκεδάσεις τις φαντασιώσεις σου παρά να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Είναι εύκολο σήμερα να σχολιάσεις κρίσιμες λεπτομέρειες, αλλά δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις πρακτικά θέματα. Θα μπορούσε επίσης να νιώσεις πιο ευαίσθητη ή ευάλωτη συναισθηματικά κι αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι παρεξηγήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι πολύ πιθανές.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου και η εστίαση είναι περισσότερο στο να φτάσεις σε κάποιο επίπεδο ισορροπίας και αρμονίας στη ζωή σου. Η έλλειψη συγχρονισμού με συνεργάτες μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Προσπάθησε να μην δεσμευτείς σε κάτι καινούριο στα εργασιακά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται λίγη προσοχή προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε με τακτ το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Παρόλο που η επιθυμία χειρισμού μικρών προβλημάτων μπορεί να είναι ισχυρή σήμερα, έχεις μια δυσκολία να επικεντρωθείς στις εργασίες που περνούν από το δικό σου χέρι και μπορεί να οδηγήσουν σε περιττή ένταση. Η Σελήνη διέρχεται στον ηλιακό έκτο οίκο σου αυξάνοντας τη συναισθηματική ευαισθησία σου. Με μια μικρή πρόκληση Αφροδίτης – Ποσειδώνα δεν είναι εύκολο να λάβεις τις πληροφορίες και λεπτομέρειες που χρειάζεσαι. Υπάρχει επίσης η τάση να εκτιμάς εσφαλμένα κάποια πράγματα ή λεγόμενα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εκτίμησε σωστά κάποια πράγματα προτού οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις.

κοπέλα μαργαρίτες
Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 5ο οίκο σου υπογραμμίζοντας την ανάγκη σου για περισσότερη εκφραστικότητα. Αυτή η διέλευση μπορεί να σε ενθαρρύνει να θέσεις κάποια όρια, δημιουργικά και ίσως κοινωνικά. Ωστόσο μπορεί να υπάρχουν σημεία αβεβαιότητας που είναι απογοητευτικά. Ακόμα κι αν υπάρχουν κάποια λάθη στα εργασιακά μπορεί να αισθανθείς εμπνευσμένη να μάθεις από αυτά. Ευχάριστες, μη απαιτητικές δραστηριότητες μπορεί να είναι μια απελευθέρωση από τις τακτικές ανησυχίες σου. Η επιρροή Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει το όραμά σου σχετικά με εμπιστευτικά και οικονομικά θέματα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια αναθέρμανση. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου περισσότερο από τους άλλους.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Είσαι λίγο παραδοσιακή στην προσέγγισή τους και αυτή η στιγμή του Σεληνιακού μήνα είναι καλή για να συγκεντρωθείς συναισθηματικά εκεί. Η λήψη άνετων και ασφαλών διαδρομών καθώς αυξάνεις τη συναισθηματική δύναμη έχει νόημα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια τάση να θέτεις υψηλές και μη ρεαλιστικές προσδοκίες στα εργασιακά, για αυτό και μπορεί να νιώσεις μικρές απογοητεύσεις. Δώσε περισσότερη προσοχή στις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου με προσοχή την επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου και έχεις την τάση να αναζητάς μια ψυχική διέγερση. Αυτή δεν είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να επικεντρωθείς σε συγκεκριμένες υποθέσεις όμως είναι μια καλή μέρα για να έχεις μια ποικιλία διαφορετικών εμπειριών. Οι σημερινές ενέργειες επίσης είναι λίγο σκοτεινές όταν πρόκειται για τους ανθρώπους και τα κίνητρά τους, αλλά αν πρέπει να προσαρμοστείς καλό θα ήταν να το κάνεις. Άφησε τον αγαπημένο σου να εκφράσει τα παράπονά του χωρίς να αντιδράς. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις όμως κάνε το με διακριτικότητα.

Κοπέλα με καπέλο
Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στον ηλιακό 2ο οίκο σου και αποζητάς κάποια σταθερότητα και ασφάλεια αυτήν τη στιγμή. Μπορεί να αναζητάς απλά πράγματα σήμερα αλλά μπορείς και να κάνεις ένα διάλειμμα από την υπερβολική σκέψη. Είσαι πρόθυμη να δεις και τις δύο πλευρές μια κατάστασης κάτι το οποίο λειτουργεί βοηθητικά στις υποθέσεις σου. Μπορεί να θεωρείς υπερβολικές τις απαιτήσεις του ερωτικού σου συντρόφου όμως μια δεύτερη σκέψη θα σε βοηθήσει να δεις πως δεν είναι. Εσύ που είσαι μόνη, δεν είναι καλή η στιγμή για να κάνεις κινήσεις προς τα πίσω.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και οι συναισθηματικές σου ανάγκες βρίσκονται στο προσκήνιο. Είναι μια καλή στιγμή για να τους δώσεις άλλωστε. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια απογοήτευση, αν οι περιστάσεις ή οι άνθρωποι αποτυγχάνουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σου, αλλά λάβε υπόψη σου πως είναι μια προσωρινή κατάσταση του μυαλού σου. Σκέψου πως μπορεί να διαβάζεις υπερβολικά τις συμπεριφορές τους με την ελπίδα για συναισθηματική ολοκλήρωση. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τις διακυμάνσεις της είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε όχι.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Οι σημερινές ενέργειες δεν είναι ιδανικές για δεσμεύσεις ή για ρεαλιστική σκέψη και επικοινωνία. Οι υποσχέσεις που δίνονται σήμερα δεν έχουν μεγάλη πιθανότητα εκπλήρωσης οπότε είναι προτιμότερο να στοχεύσεις στο να διατηρήσεις τις ρεαλιστικές προσδοκίες σου και να χρησιμοποιήσεις τις ενέργειες για να ονειρευτείς κάτι δημιουργικό. Φιλικές και συνεργασιακές είναι οι σχέσεις με ανώτερους. Η σχέση με τον αγαπημένο σου δέχεται κάποιους κραδασμούς οι οποίοι είναι προσωρινοί. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και σταμάτα να σκέφτεσαι τα λάθη του παρελθόντος.

Κοπέλα με γατάκι
Ζώδια σήμερα: Αιγόκερος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 11ο οίκο σου και οι άλλοι μπορεί να απαιτούν λίγο περισσότερο από το χρόνο σου. Οι ανταλλαγές μπορεί να είναι ευχάριστες αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό σήμερα. Η νευρική ένταση που αισθάνεσαι μπορεί να σε εξαντλήσει γρήγορα. Αν προσπαθείς να πάρεις μια απόφαση στα εργασιακά θα διαπιστώσεις πως σου λείπει η καθαρή σκέψη. Οι συναισθηματικές ανάγκες του ερωτικού συντρόφου πρέπει να γίνουν η προτεραιότητά σου. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως να νιώθεις λίγο ντροπαλή απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος ενθαρρύνοντάς σε να υποβάλλεις τον εαυτό σου σε περισσότερη πειθαρχία, προκειμένου να αυξήσεις τις επιδόσεις σου. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες δεν ευνοούν ιδιαίτερα την παραγωγικότητα. Δεν είναι επίσης κατάλληλη η στιγμή για αγορές, δηλώσεις ή αποφάσεις καθώς μπορεί να υπάρχει λίγη ομίχλη γύρω από τις κρίσιμες λεπτομέρειες πρακτικών θεμάτων. Κάποια ασάφεια στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου μπορεί να δημιουργήσει ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα συναρπαστικό έρωτα.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος ενθαρρύνοντας διαφορετικές δραστηριότητες. Είναι μια υποστηρικτική διέλευση που μπορεί να ξυπνήσει την επιθυμία σου για κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Με την Αφροδίτη σε μια μικρή πρόκληση με τον Ποσειδώνα ίσως είναι καλύτερο να μείνεις προσγειωμένη και να αποφύγεις αποφάσεις. Αν νιώθεις απόμακρη τη στάση του ερωτικού σου συντρόφου απέναντί σου μη δίνεις έκταση. Εσύ που είσαι μόνη, επικέντρωσε τον ενδιαφέρον σου αποκλειστικά στον εαυτό σου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact