ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Σάββατο 8 Αυγούστου

Κριός
Η σημερινή ημέρα για εσένα φέρνει ευνοϊκές συνθήκες, καθώς παρά τις όποιες δυσκολίες τυχόν συναντήσεις, θα σου προσφέρει αρκετούς λόγους για να χαμογελάσεις αλλά και να περάσεις όμορφες στιγμές. Θυμήσου όμως να είσαι προσεκτικός στους χειρισμούς που κάνεις για σημαντικά θέματα, καθώς υπάρχουν και παγίδες.

Ταύρος
Σήμερα ανακαλύπτεις κάποια πράγματα ή σημαντικές πληροφορίες που σου είναι χρήσιμες, κυρίως σε θέματα που αφορούν τρίτους. Μια κατάσταση που σχετίζεται με τους στόχους σου είναι αρκετά μπερδεμένη…

Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα σε καλή θέση που σε βοηθά να θέσεις νέους στόχους και να είσαι εξωστρεφής. Δεν αποκλείεται όμως να εθελοτυφλείς σε σχέση με μια σχέση ή μια συνεργασία, ή να πέφτεις σε κάποιες «παγίδες», ωστόσο σημαντικοί φίλοι σε στηρίζουν έμπρακτα.

Καρκίνος
Σήμερα ασχολείσαι έντονα με την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, με τις φιλοδοξίες σου και με τα άμεσα μελλοντικά σου πλάνα. Γεγονός είναι πως αισθάνεσαι πως εξωγενείς παράγοντες σε «φρενάρουν» σε όσα θέλεις, αλλά καταφέρνεις και ξεπερνάς τις δυσκολίες.

Λέων
Η σημερινή ημέρα έχει θετικούς οιωνούς και σου παρέχει τα εχέγγυα για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να επιτύχεις σημαντικά αποτελέσματα, εν μέσω των δυσκολιών που βιώνεις. Δεν φτάνει όμως η τύχη, αλλά πρέπει και να την εκμεταλλευτείς σωστά, την στιγμή που πρέπει.

Παρθένος
Πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος αντί να σε βοηθούν και να σου βρίσκουν λύσεις σε ότι σε προβληματίζει, κάνουν ακόμα πιο θολό το τοπίο! Γενικότερα αυτές τις μέρες το κλίμα δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο και υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, εσύ όμως μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις.

Ζυγός
Αρκετά βοηθητική ημέρα, καθώς μπορείς να κάνεις σημαντικές επαφές και να κινήσεις διαδικασίες για να βρεις σημαντικά πρόσωπα στο περιβάλλον σου, τα οποία θα σε στηρίξουν. Σπεύσε λοιπόν να εκμεταλλευτείς την σημερινή ημέρα, καθώς έπεται ένα ιδιαίτερα απαιτητικό διάστημα που θα κληθείς να διαχειριστείς πολλές προκλήσεις, προετοίμασε λοιπόν όσα έχεις κατά νου.

Σκορπιός
Το βλέμμα σήμερα είναι στραμμένο στις ανάγκες σου, υλικές μα περισσότερο συναισθηματικές και πώς θα τις καλύψεις. Παράλληλα, παίρνεις μια σημαντική ανάσα από ένα πρόσωπο που τακτοποιεί μια υπόθεσή σου και σου λύνει τα χέρια, ενώ εσύ μελετάς τα βήματά σου προσεκτικά.

Τοξότης
Η μέρα φέρνει τα θέλω σου στο προσκήνιο. Παρά το γεγονός πως υπάρχει έντονα η τάση από μέρους σου να μην βλέπεις ρεαλιστικά τις καταστάσεις, σήμερα η ρομαντική σου προσέγγιση και οι σημαντικές πληροφορίες που παίρνεις χρωματίζουν την ημέρα ιδιαίτερα.

Αιγόκερως
Σήμερα η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και μπορεί να σου δώσει διεξόδους και λύσεις σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια. Παρότι θα προτιμούσες να ξεκουραστείς, μπορείς να βασιστείς σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για την στήριξή τους.

Υδροχόος
Μια αρκετά βοηθητική ημέρα για τα σχέδιά σου, περισσότερο σε επίπεδο επαφών και συμφωνιών! Μπορείς λοιπόν να προσεγγίσεις το περιβάλλον σου και να βρεις στήριξη σε όσα δρομολογείς, ενώ παράλληλα πείθεις με τις ιδέες σου σημαντικά πρόσωπα που έχουν την δυνατότητα να σταθούν αρωγοί στις επιδιώξεις σου.

Ιχθείς
Με την προϋπόθεση πως δεν θα παρασυρθείς σε ανεδαφικές επιδιώξεις, μπορείς σήμερα να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να αποκτήσεις ισχυρούς συμμάχους. Ωστόσο είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βεβιασμένες αποφάσεις, αν θέλεις το αποτέλεσμα να έχει διάρκεια.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact