ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τετάρτη 24 Ιουνίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολύ θολή ημέρα η Τετάρτη αφού τίποτα στη ζωή σας δεν είναι ξεκάθαρο και αυτό μπορεί να σας στείλει αδιάβαστους κυριολεκτικά. Ειδικά στον τομέα της οικογένειας κάποιοι άνθρωποι σας τραβούν συνέχεια προς τα πίσω. Από το να σας εξαντλεί τα νεύρα αυτή η κατάσταση, προτιμήστε να κάνετε μία ξεκάθαρη κουβέντα μια και για πάντα. Θα συμβούν γεγονότα για τους αδέσμευτους που θα σας απομακρύνουν εάν το επιτρέψετε φυσικά να συμβεί αυτό.

ΖΥΓΟΣ
Ακόμα και καφέ να αποφασίσετε να φτιάξετε την Τετάρτη θα πρέπει να το κάνετε με τεράστια προσοχή. Παντού εγκυμονούν κίνδυνοι και προβληματικές καταστάσεις. Επίσης, συγχρόνως θα τρέχετε σαν τον Βέγγο με τόσες υποχρεώσεις και ειδικά εάν σκοπεύετε να κάνετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια προσπαθήστε να το αποφύγετε. Τολμήστε οι αδέσμευτοι και εκδηλώσετε τα αισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εξουθενωτική θα είναι η Τετάρτη για εσάς αφού θα τρέχετε με δεκάδες υποχρεώσεις και το πρόγραμμα θα είναι τόσο φορτωμένο που κυριολεκτικά δεν θα ξέρετε τι να κάνετε. Την ίδια ημέρα όμως έχετε μεγάλη εύνοια και στα κοινωνικά σας που θα μπορέσετε να εκδηλώσετε τα βαθύτερα σας αισθήματα. Προσπαθήστε σε οτιδήποτε κι αν κάνετε να δείχνετε και λίγο αισιοδοξία βρε καμάρια και όχι τόσο πια σκυθρωπά πρόσωπα. Χαμόγελο παρακαλώ!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έξοδα και πάλι έξοδα αγαπημένα μου πλάσματα και εσείς καλείστε να αντιμετωπίσετε τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στο πορτοφόλι σας. Κάποιες νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά θα σας δώσουν ίσως μία ανάσα αλλά προσοχή στις λεπτομέρειες οποιασδήποτε συμφωνίας. Τα αισθηματικά σας είναι σε κρίσιμο σημείο, αφού ο σύντροφός σας με τη συμπεριφορά του δείχνει μάλλον ανικανότητά συνύπαρξης μαζί σας. Τολμήστε να μιλήσετε για αυτό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact