ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τετάρτη 24 Ιουνίου

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 24 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Οι Κριοι μας την Τετάρτη θα πρέπει να πάρουν απόφαση πως είναι καλύτερα να είναι λίγο μόνοι τους παρά να τρέχουν σε ανούσιες παρέες μόνο και μόνο για να ανεβάσουν ένα Instagram story. Κοιτάξτε τη μοναξιά σας κατάματα έτσι ώστε να βρείτε τι θέλετε σε αυτή τη ζωή. Ερωτικά είναι περίεργο το κλίμα αφού φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που πραγματικά θέλετε. Ή μήπως δεν ξέρετε τι θέλετε. Λέω εγώ βρε παιδί μου τώρα μην το δέσεις και σχοινί κορδόνι.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ημέρα δείχνει πως είστε αρκετά δυναμικοί και θα καταφέρετε να κάνετε αυτά που ονειρεύεστε. Μέλη της οικογένεια σας σας βομβαρδίζουν με αρνητική ενέργεια και προσπαθούν με κάθε τρόπο να παρέμβουν στη ζωή σας. Μην το επιτρέψετε σε καμία περίπτωση. Η αισθηματική σας ζωή απαιτεί για άλλη μία φορά να δείξετε απόλυτη σοβαρότητα και να είστε ξεκάθαροι με τα θέλω σας. Μην κάνετε εκπτώσεις γιατί οι άλλοι δεν μπορούν ή ακόμα χειρότερα δεν προσπαθούν καν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα νεύρα σου στην αισθηματική σου ζωή φτάνουν κόκκινο, αφού δεν μπορείτε να αντιληφθείτε πως δεν είναι όλα ρόδινα ή όπως τα έχετε εσείς μέσα στο κεφάλι σας. Αυτό σας οδηγεί σε τρομερή ένταση και θα πρέπει να δείτε πλέον πως αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Μία λύση ίσως να είναι να κατεβάσετε τις προσδοκίες. Έχετε εύνοια να λύσετε εκκρεμότητες που αφορούν το δημόσιο ή και μέλη της οικογένειάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι παρεξηγήσεις με το ταίρι σας θα είναι σε πρώτο πλάνο όλη την Τετάρτη και δεν θα έχετε και τόσο δίκιο, αφού η διακριτικότητά σας πια έχει φτάσει σε επίπεδα που άνετα κάποιος θα το θεωρούσε αδιαφορία. Συμμορφωθείτε επιτέλους. Στεναχώριες θα υπάρξουν και με την οικογένειά σας, αφού θα ακούσετε πράγματα που δεν θα σας αρέσουν. Μην στεναχωριέστε γιατί αυτά τα ξέρατε καιρό απλά δεν θέλατε να τα παραδεχθείτε έτσι ώστε να μην τα αντιμετωπίσετε στην ρίζα τους.
ΛΕΩΝ
Μέσα στον πανικό που επικράτησε από την Ηλιακή έκλειψη, αυτή η Τετάρτη έρχεται για να σας ηρεμήσει λίγο μιας και θα είναι άκρως ευχάριστη ημέρα. Τα σχέδια σας επιτέλους φαίνεται να παίρνουν σάρκα και οστά επομένως προσπάθησε να τελειώνεις το συντομότερο με εκκρεμότητές που μέχρι τώρα σας παίδευαν. Το ίδιο καλό κλίμα και στα αισθηματικά όπου εάν φλερτάρετε θα είστε σαρωτικοί να ξέρετε και τίποτα δεν θα σας αντισταθεί. Άντε και στα δικά μας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact