ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τετάρτη 6 Ιουλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, η διαίσθηση και το συναίσθημα σου, παίρνουν την πρωτιά, σε κάθε σου κίνηση και επικοινωνία, αφού σίγουρα, θα σου δείξουν τον δρόμο τον σωστό! Τα μυστικά σου, διαφυλάσσονται με επιτυχία, ενώ αποκαλύψεις που αφορούν άλλους, σε ωφελούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα σε απασχολήσει ένας απαγορευμένος έρωτας, που σε συναρπάζει και σε παρασύρει σε κρυφές επικοινωνίες! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις, την αποκάλυψη ενός κρυφού θαυμαστή σου, που εδώ και καιρό έχει αισθήματα και πόθο για σένα, αλλά εσύ δεν μπορούσες να το υποψιαστείς και να το καταλάβεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, καταφέρνεις και βγαίνεις νικητής, απέναντι σε εχθρούς και ανταγωνιστές! Οικονομικές δυσκολίες, ξεπερνιούνται πολύ εύκολα σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα να είσαι απλά έτοιμος για κάθε αλλαγή που ήθελες τόσο καιρό, με την βοήθεια του Εξάγωνου Αφροδίτης-Χείρωνα! Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με τους φίλους σου και εκείνοι όμως, σε βοηθούν με συμβουλές, αλλά και πράξεις, στην εκπλήρωση ενός ονείρου ή μεγάλου στόχου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ένα φλερτ σήμερα, θα σου αλλάξει όλα σου τα δεδομένα και θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου, γιατί πραγματικά το αξίζει! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις μία λύση μαζί με το ταίρι σου, μετά από συζήτηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ιδέες σου και η οξυδέρκεια σου, είναι οι σύμμαχοι σου στην επαγγελματική σου επιτυχία σήμερα! Οικονομικά να προσέχεις, γιατί είσαι παρορμητικός σε έξοδα και υπερβολές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα λόγω του Εξάγωνου Αφροδίτης-Χείρωνα, άκου άφοβα το συναίσθημα σου, αλλά πάντα σε συνεργασία με την λογική σου και θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου! Κάποιες υποθέσεις οικογενειακές, δρομολογούνται και καταφέρνεις να βάλεις γερές βάσεις σε ότι σήμερα πετύχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πάρε σήμερα την πρωτοβουλία να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση με το άλλο σου μισό και θα βρείτε λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, κάνε εσύ τώρα το πρώτο βήμα και προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, χωρίς δισταγμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να πετύχεις υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες! Αλλά και οικονομικά θα έχεις κέρδη, ιδίως όσον αφορά συμφωνίες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact