ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τετάρτη 6 Ιουλίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς σήμερα να απολαύσεις μία ημέρα γεμάτη ανεμελιά και αισιοδοξία, λόγω της εύνοιας του Εξάγωνου Αφροδίτης-Χείρωνα! Επιπλέον μπορείς να αναμένεις ένα καλό νέο ή είδηση, θα σου επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου και θα σε φέρει πολύ πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός μεγάλου σου στόχου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα φλερτ, μία είδηση ερωτική ή ένα μήνυμα τρυφερό, σου δίνουν χαρά και σε συναρπάζουν! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν σήμερα, να έρθει μία εξομολόγηση από καρδιάς, από το άλλο σου μισό, που πραγματικά θα αλλάξει την ζωή σου και θα ανανεώσει πλήρως την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, πετυχαίνεις στόχους και βελτιώνεις την σχέση σου, με τους συναδέλφους σου! Οικονομικά κάνεις ανούσια έξοδα και όχι για πραγματικές ανάγκες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα μία είδηση, μία συγκυρία ή ένα γεγονός, θα σου δώσουν την αυτοπεποίθηση που στερήθηκες τις προηγούμενες ημέρες, χάρη στο Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα! Τα κεκτημένα σου είναι προστατευμένα και επιπλέον, ασχολείσαι με την εμφάνιση σου, κυρίως με την απώλεια κιλών, με την έναρξη μίας διατροφής ή δίαιτας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές με το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δείχνει ουσιαστικό ενδιαφέρον σήμερα, ακόμα κι αν αυτό δεν γίνει άμεσα αντιληπτό από εσένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, με δυναμικότητα και επιμονή, πετυχαίνεις να διεκπεραιώσεις όλες τις εκκρεμότητες σου! Έρχονται νέες πηγές εσόδων και οικονομικές λύσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η ιδανική μέρα σήμερα, για σένα φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, ώστε να βελτιώσεις και να διορθώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Απαλλάσσεσαι από αδικίες που σε πλήγωσαν και από ασταθείς καταστάσεις που σε άγχωναν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία τέλεια ημέρα για την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με ένα νέο φλερτ και ρίχνεις μαύρη πέτρα σε παλαιές τοξικές σχέσεις και πρόσωπα που σε πλήγωσαν στο παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά θα έχεις πετυχημένες συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, θα πάρεις κάποιες λάθος αποφάσεις, που αργότερα θα μετανιώσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact