ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τρίτη 12 Οκτωβρίου

Βαριά και μελαγχολική διάθεσή φέρνει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω.

Τα κύρια ενδιαφέροντα μας τώρα είναι κυρίως επαγγελματικά, οικονομικά αλλά και οικογενειακά ζητήματα, παραμερίζοντας συναισθηματισμούς και αισθήματα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, είσαι σήμερα αποφασισμένος να αξιολογήσεις την μέχρι τώρα στάση σου στην κοινωνική ζωή και να βελτιώσεις ορισμένα κακώς κείμενα, προκειμένου να κάνεις σημαντικά βήματα εξέλιξης και να κερδίσεις ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό του κοινωνικού σου περίγυρου! Αξιοποίησε λοιπόν, τις πολλές ευκαιρίες που θα έχεις τώρα, ώστε να δείξεις την εικόνα που θες κοινωνικά και να βελτιώσεις την υπόσταση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να νιώσεις πως ο σύντροφος δυσκολεύεται να εκδηλωθεί συναισθηματικά σε σένα, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει, παρόλο που θα δείξει την αγάπη του με πράξεις και αφοσίωση! Αν είσαι ελεύθερος, δεν υπάρχει λόγος να βάζεις τοίχους, ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει από την δουλειά! Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η έντονη ανάγκη σου να πετύχεις επαγγελματικά, όπως και η επιθυμία σου για δημόσια αναγνώριση, σε κάνουν τον απόλυτο νικητή στα επαγγελματικά! Οικονομικά θα υπάρξει αρκετή εύνοια και κυρίως λόγω ορθής διαχείρισης χρημάτων!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα απέφυγε όσο περισσότερο μπορείς, τα τετριμμένα της καθημερινότητας! Έχεις και την ευκαιρία και την διάθεση να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις καινούργια και διαφορετικά πράγματα και απλά να περάσεις όμορφα! Καταφέρνεις να εκπληρώσεις αρκετά μεγαλόπνοα σχέδια και στόχους, αλλά αποφεύγοντας επιπολαιότητα και υπερβολική αισιοδοξία, που μπορεί να σου φέρουν σημαντικές απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην φοβηθείς ούτε στιγμή, να γίνεις πιο εκδηλωτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδίως επικοινωνιακά ή κατά την διάρκεια μίας συνάντησης! Αν πάλι θες κάτι τελείως νέο στην ζωή σου, υπάρχει η πιθανότητα για μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε νέες εμπειρίες, οι οποίες θα ανανεώσουν την σχέση σου με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις με ευκολία αρκετούς από τους στόχους σου, στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα σήμερα, αρκεί να μην φερθείς ανώριμα και με υπερβολική ανεμελιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, θα έχεις την ευκαιρία σήμερα, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου αντίπαλο ή ανταγωνιστή, που τώρα αποκαλύπτεται, αφού οι μάσκες πέφτουν! Καταλαβαίνεις και αντιλαμβάνεσαι άψογα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να καταλάβεις τι ακριβώς ανθρώπους έχεις δίπλα σου! Εμπιστέψου την διορατικότητα και την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, λόγω της ισχυρής γοητείας σου και του μυστήριου ερωτισμού σου, θα καταφέρεις να πλησιάσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα σιγουρευτείς με πολλούς τρόπους, για την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία του συντρόφου σου και επιπλέον θα έχετε άπειρες ευκαιρίες για καυτές ερωτικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν σπουδαίες και αρκετές εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, κυρίως λόγω της βοήθειας τρίτων!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact