ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τρίτη 26 Ιουλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη ο Ερμής από το Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου και οι αποφάσεις της στιγμής θα οδηγήσουν σε παρορμητικά λάθη στα οικονομικά για το λόγο αυτό συγκρατήσου! Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα. Κάποια διένεξη με ένα φιλικό πρόσωπο θα σε απογοητεύσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα δεν χάνεις την ζεστασιά και την τρυφερότητά σου, όμως είσαι λίγο πιο εκρηκτικός και απόλυτος στα θέλω σου και θα προκύψει κάποια μικρή παρεξήγηση είτε λόγω ασυνεννοησίας, είτε επειδή το ταίρι σου δεν συμφωνεί με κάτι που του προτείνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θυμήσου πως ο επιμένων νικά και πολλά εξαρτώνται από εσένα αυτή την ημέρα. Στα οικονομικά οι βιαστικές αποφάσεις οδηγούν σε βιαστικά λάθη!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Τρίτη ο Ερμής από το ζώδιο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου και η μέρα σου είναι αρκετά επεισοδιακή και εκρηκτική! Λειτουργείς απόλυτα και νιώθεις ότι έχεις σε όλα δίκιο ή ότι τα ξέρεις όλα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις και ασυμφωνίες. Κάποια εργασιακή εξέλιξη θα σου προκαλέσει εκνευρισμό, καλό είναι να αποφύγεις τον καβγά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα λόγια σου θα παρεξηγηθούν αυτή την ημέρα ενώ κάποια σχέδια που έκανες για τη προοπτική μίας σχέσης, είναι φανερό ότι θα ναυαγήσουν! Δείξε πνεύμα διαλλακτικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αγώνας δρόμου γίνεται στα επαγγελματικά σου όμως κάποιες ιδέες σου είναι ακατάλληλες για αυτό που έχεις θέσει ως στόχο! Στα οικονομικά ούτε κλαις ούτε γελάς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε , σήμερα Τρίτη ο Ερμής (κυβερνήτης σου) από τον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου και η μέρα έχει τις εντάσεις της! Θα βρεθείς σε εκνευρισμό και αποδιοργάνωση, φρόντισε αν ταξιδεύεις να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα για να αποφύγεις τους μπελάδες ασυμφωνίας. Κάποιες αποκαλύψεις , κάποια μυστικά που θα βγουν στην φόρα θα σου προκαλέσουν ένταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νιώθεις ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει κρατά μυστικά από εσένα ή έχει καλά κρυμμένα τα χαρτιά του και δεν φανερώνει τι θέλει από εσένα. Χαλάρωσε και μην στήνεις σενάρια στο μυαλό σου που μπορεί να σε οδηγήσουν σε υπερβολές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιος προσπαθεί να σε παγιδεύσει σε επαγγελματική στασιμότητα, διατήρησε αποστάσεις από κακοθελητές. Στα οικονομικά η μέρα είναι θετική!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact