ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τρίτη 26 Ιουλίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη ο Ερμής από το Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου και οι φίλοι σε παρασύρουν να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά, όμως τα έξοδα πρέπει να τα σκεφτείς και να τα συνυπολογίσεις. Εκνευρίζεσαι με τις οικονομικές υποχρεώσεις που τρέχουν και νιώθεις ότι κάποιες ανάγκες σου μένουν ακάλυπτες γεγονός που σε κάνει να αντιδράς αλλά και να αγχώνεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις τα πράγματα να εξελιχθούν ακριβώς όπως εσύ ορίζεις και σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν διαφωνίες για ζητήματα που αφορούν την διασκέδαση, τις διακοπές, ή ακόμα και τις προοπτικές της σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αγχώνεσαι με όλα τα έξοδα που τρέχουν και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις και πού να τελειώσεις. Στα επαγγελματικά σου στηρίξου στις δυνάμεις σου και μην περιμένεις την στήριξή που σου έχουν υποσχεθεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη ο Ερμής από το Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου και εσύ χρειάζεται να δείξεις την ψυχραιμία σου! Δεν θα λείψουν οι επαγγελματικοί καβγάδες με τους συνεργάτες σου, ίσως γιατί και εσύ θα θέλεις να επιβάλεις τους όρους και τους κανόνες σου! Κάποιες συζητήσεις που θα προκύψουν αυτή την ημέρα, θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Τα άτομα που συνεργάζεσαι γίνονται προκλητικά στην συμπεριφορά τους απέναντί σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα προσωρινό κύμα δυσαρέσκειας πλανάται στα αισθηματικά σου ίσως γιατί το άτομο που σε ενδιαφέρει βρίσκεται σήμερα σε ένταση! Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις αλλά και να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις προκειμένου να αποφύγεις τη σύγκρουση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες κόντρες με έναν συνεργάτη σου είναι αναμενόμενες για αυτό κράτησε αποστάσεις για σήμερα. Στα οικονομικά παίρνεις αέρα ανακούφισης!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη , σήμερα Τρίτη ο Ερμής από το Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου και εσύ θέλεις να ταξιδέψεις, να κάνεις τις διακοπές σου και τίποτα να μην σου αποσπάσει την προσοχή, όμως η μέρα φέρνει εντάσεις και καβγαδάκια με το περιβάλλον σου – ιδιαίτερα το εργασιακό – που φέρνουν «τούμπα» το πρόγραμμά σου! Μην βιάζεσαι να αναλαμβάνεις εργασίες που δύσκολα μπορείς να ολοκληρώσεις! Αποφορτίσου από το στρες και μην υπεραναλύεις τα πάντα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αντιμετωπίζεις επιπόλαια κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου γιατί θα απογοητευτείς! Μία ανάλαφρη συζήτηση μπορεί να προχωρήσει σε μία μεγάλη παρεξήγηση, φρόντισε να το αποφύγεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το εργασιακό στρες δεν λείπει και αυτή την ημέρα στέκεσαι στη λεπτομέρεια και εκνευρίζεσαι! Στα οικονομικά βγαίνουν έξοδα αλλά βρίσκεις λύσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact