ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Κυριακή 3 Ιουλίου

Το τοπίο γύρω μας συνεχίζει να είναι έκρυθμο αλλά και θολό, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα συνεχίζει να μας φέρνει αντιμέτωπους με ψέματα.

Επηρεάζονται κυρίως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, μπορείς να αναμένεις μία ημέρα, γεμάτη θετικότητα, κέφι και χαρούμενες στιγμές! Γίνεσαι κοινωνικός και διασκεδαστικός και έτσι ο περίγυρος σου αποζητά συνεχώς την συντροφιά σου! Προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου και προσφέρεις γενναιόδωρα συναισθήματα, αλλά και υλικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην λες μεγάλα λόγια στο ταίρι σου, απλά για λόγους εντυπωσιασμού, διότι θα υπάρξουν παρεξηγήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, καινούργιες γνωριμίες, θαυμαστές και απανωτές κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, συνέχισε να βοηθάς τους συναδέλφους, χωρίς όμως να αφήσεις κανέναν να σε εκμεταλλευτεί! Οικονομικά, η εύνοια είναι δεδομένη!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, είσαι καλοπροαίρετος, ανοιχτός συναισθηματικά και πολύ τρυφερός με τους γύρω σου! Ιδανική ημέρα επίσης, για να ασχοληθείς με τον πολύ σημαντικό τομέα, που αφορά το σπίτι και την οικογένεια! Μπορείς να πάρεις τις ορθές αποφάσεις, ώστε να διορθώσεις και να βελτιώσεις συγγενικές σχέσεις, αλλά και οικιακά ζητήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως ορισμένος στιγμές γίνεις υπερβολικά προστατευτικός και τελικά, να καταπιέσεις το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αρκετές επιστροφές από το ερωτικό σου παρελθόν την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα πρέπει να ανταπεξέλθεις σε κάποια απρόσμενα έξοδα που έχουν να κάνουν με το σπίτι! Στην καριέρα, θα πάνε όλα θετικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, αισθάνεσαι απόλυτα δημοφιλής και αγαπητός, στους κοινωνικούς σου κύκλους! Συναναστροφές, συζητήσεις, ειδήσεις και συναντήσεις, στέφονται όλες από επιτυχία! Επιπλέον, η ημέρα θα σε βοηθήσει με πολλούς τρόπους, να ολοκληρώσεις τα σχέδια σου και να εκπληρώσεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για φλερτ, μηνύματα μέσω διαδικτύου και πολλές νέες συναρπαστικές γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν η συμπεριφορά σου είναι κάπως απόμακρη προς το ταίρι σου! Ωστόσο, σίγουρα θα υπάρξουν και αρκετές ψυχαγωγικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, οι αποτελεσματικές ιδέες σου, θα σου φέρουν επιτυχία! Οικονομικά, πιθανόν να υπάρξουν αναποδιές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact