ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Κυριακή 3 Ιουλίου

Το τοπίο γύρω μας συνεχίζει να είναι έκρυθμο αλλά και θολό, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα συνεχίζει να μας φέρνει αντιμέτωπους με ψέματα.

Επηρεάζονται κυρίως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, μπορείς να αναμένεις μία ημέρα, γεμάτη θετικότητα, κέφι και χαρούμενες στιγμές! Γίνεσαι κοινωνικός και διασκεδαστικός και έτσι ο περίγυρος σου αποζητά συνεχώς την συντροφιά σου! Προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου και προσφέρεις γενναιόδωρα συναισθήματα, αλλά και υλικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην λες μεγάλα λόγια στο ταίρι σου, απλά για λόγους εντυπωσιασμού, διότι θα υπάρξουν παρεξηγήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, καινούργιες γνωριμίες, θαυμαστές και απανωτές κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, συνέχισε να βοηθάς τους συναδέλφους, χωρίς όμως να αφήσεις κανέναν να σε εκμεταλλευτεί! Οικονομικά, η εύνοια είναι δεδομένη!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, είσαι καλοπροαίρετος, ανοιχτός συναισθηματικά και πολύ τρυφερός με τους γύρω σου! Ιδανική ημέρα επίσης, για να ασχοληθείς με τον πολύ σημαντικό τομέα, που αφορά το σπίτι και την οικογένεια! Μπορείς να πάρεις τις ορθές αποφάσεις, ώστε να διορθώσεις και να βελτιώσεις συγγενικές σχέσεις, αλλά και οικιακά ζητήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως ορισμένος στιγμές γίνεις υπερβολικά προστατευτικός και τελικά, να καταπιέσεις το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αρκετές επιστροφές από το ερωτικό σου παρελθόν την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα πρέπει να ανταπεξέλθεις σε κάποια απρόσμενα έξοδα που έχουν να κάνουν με το σπίτι! Στην καριέρα, θα πάνε όλα θετικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, αισθάνεσαι απόλυτα δημοφιλής και αγαπητός, στους κοινωνικούς σου κύκλους! Συναναστροφές, συζητήσεις, ειδήσεις και συναντήσεις, στέφονται όλες από επιτυχία! Επιπλέον, η ημέρα θα σε βοηθήσει με πολλούς τρόπους, να ολοκληρώσεις τα σχέδια σου και να εκπληρώσεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για φλερτ, μηνύματα μέσω διαδικτύου και πολλές νέες συναρπαστικές γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν η συμπεριφορά σου είναι κάπως απόμακρη προς το ταίρι σου! Ωστόσο, σίγουρα θα υπάρξουν και αρκετές ψυχαγωγικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, οι αποτελεσματικές ιδέες σου, θα σου φέρουν επιτυχία! Οικονομικά, πιθανόν να υπάρξουν αναποδιές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact