ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου

Με μία γλυκιά Σελήνη στον Ταύρο, οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες , απολαμβάνουν μία συναισθηματικά γεμάτη ημέρα, με ψυχική ικανοποίηση, απόλαυση, ανακούφιση και ηρεμία!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, μπορείς πιο εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν, όμως δώσε τον απαραίτητο χρόνο στις καταστάσεις για να στρώσουν και επιστράτευσε υπομονή, χωρίς να βιάζεσαι ή να πιέζεις καταστάσεις! Στις διαπροσωπικές σου επαφές και επικοινωνίες, να είσαι αποφασιστικός, αλλά με μέτρο. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο απόλυτος στις απόψεις σου και επίμονος, απορρίπτοντας την γνώμη των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος ζητάς από τον σύντροφο, ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Δεν χρειάζεται ωστόσο να αντιδράς με κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια στον σύντροφο, προκειμένου να το πετύχεις! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα άτομο το οποίο ήδη έχει δείξει το ενδιαφέρον του για σένα, έστω και έμμεσα και δοκιμάζεις να του δώσεις ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι, σε νέες ιδέες σε χρήμα και καριέρα, οι λύσεις και η εύνοια, θα φανεί μέσα από αλλαγές και όχι μέσα από βολέματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Ταύρε και στην κυριολεξία, λάμπεις! Πραγματικά, έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αν αποφύγεις έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές! Αρκετοί από τους στόχους σου και τις επιδιώξεις σου, μπορούν τώρα να εκπληρωθούν με ευκολία, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πάθος και διεκδίκηση, χαρακτηρίζουν τον έρωτα σήμερα για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε αυτό που θες και θα καταφέρεις να το πετύχεις σίγουρα, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, θαυμαστές και άπειρες ερωτικές επιτυχίες! Φλέρταρε και πες ναι σε νέες γνωριμίες! Η αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε σήμερα, να μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, απλά για λόγους επικράτησης ή προβολής! Οικονομικά, απέφυγε σημαντικές αγορές, αφού το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις αργότερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα πιθανόν να νιώσεις πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις, επιθυμίες και απόψεις και πιθανόν οι γύρω σου, να παρεξηγούν τα κίνητρά σου ή τα λόγια σου. Προτίμησε λοιπόν, την σημερινή ημέρα, ώστε να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να προχωρήσεις στην λήψη σημαντικών αποφάσεων, τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να τις κοινοποιήσεις σε κανέναν, ώστε να μείνεις κι εσύ ανεπηρέαστος από τις γνώμες των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, τις υποθέσεις του μυαλού σου και τα «θέλω» της καρδιάς σου! Σήμερα είναι εξαιρετικά εύκολο να υποκύψεις στα κολακευτικά και στα μεγάλα λόγια και να δείξεις εμπιστοσύνη, σε ανθρώπους που δεν πρέπει, κάνοντας όνειρα για μέλλον που θα ναυαγήσουν μετά! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε παράλληλους και απαγορευμένους έρωτες, πριν αποκαλυφθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή σήμερα σε τυχόν παραλήψεις ή λάθη σε επάγγελμα και χρήμα, γιατί οι συνέπειες, θα είναι δύσκολο να ανατραπούν!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact