ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τετάρτη 10 Μαρτίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα φίλε Λέοντα, λόγω της φιλικότητας σου και της άψογης συνεργασίας σου με τους άλλους, καταφέρνεις πολλούς από τους στόχους σου! Οι ιδέες, οι πράξεις, η συμπεριφορά και οι διαθέσεις των άλλων, απέναντι σου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές προς εσένα και νιώθεις ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής! Αλλά και εσύ από την άλλη, κερδίζεις την συμπάθεια και την αγάπη τους, λόγω της προθυμίας σου να δίνεις όλο και περισσότερα, για να τους ευχαριστήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις και οι γνωριμίες σου σήμερα, θα είναι πολλές και κυρίως αξιόλογες! Ωστόσο θα απορρίψεις το επιφανειακό φλερτ και θα επιλέξεις το άτομο που σου δίνει ασφάλεια και μπορεί να σου προσφέρει μία μόνιμη σχέση αυτήν την φορά! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία την σημερινή ημέρα για να διορθώσεις ή απλά να βελτιώσεις την σχέση ή τον γάμο σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όλα όσα σκέφτεσαι εδώ και καιρό να κάνεις μ’ ένα συνέταιρο ή συνεργάτη σου, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία να τα υλοποιήσεις! Οικονομικά, ξοδεύεις πιο πολλά για τους άλλους, παρά για σένα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα τα καθήκοντα, οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες σου, έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν την άμεση κινητοποίηση σου, προκειμένου να διευθετηθούν! Όλα όσα κάνεις τώρα και κυρίως όσα πρέπει να κάνεις, αποκτούν μεγαλύτερη σημασία από άλλες φορές, καθώς επιθυμείς να φροντίζεις σχολαστικά όλες τις λεπτομέρειες. Αν, ωστόσο, αισθάνεσαι πως χάνεις κάτι σημαντικό, μην ανησυχείς, αφού οι επόμενες μέρες θα σε ανταμείψουν με χαρές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, είναι μία αρκετά σημαντική ημέρα για τα ερωτικά σου, αφού καταφέρνεις να τελειώσεις μια και καλή με υποθέσεις που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα και δεν είχες ασχοληθεί μαζί τους τελευταία! Μάλιστα, θα αισθανθείς αρκετή ικανοποίηση, προσφέροντας και ίσως κακομαθαίνοντας τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, γι’αυτό μην διστάσεις τώρα, να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τον εγωισμό σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα για να νιώσεις επαγγελματική ικανοποίηση, τελειώνοντας με όλα όσα αποτελούσαν εμπόδιο στην εργασία σου! Οικονομικά, οτιδήποτε είχε αναβληθεί, τώρα μπορεί να ολοκληρωθεί!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η ημέρα σήμερα φίλε Ζυγέ, θα σου προσφέρει σίγουρα αρκετές ευχάριστες στιγμές! Θα καταφέρεις να εκφράσεις εποικοδομητικά, τη δημιουργικότητα και την ατομικότητα σου, να ξεκινήσεις νέα σχέδια, που θα φέρουν αναγνώριση και θαυμασμό προς το πρόσωπο σου, με την ολοκλήρωσή τους! Αισθάνεσαι απλά υπέροχα με το να είσαι ο εαυτός σου και την ίδια στιγμή, προσπαθείς να τον προβάλλεις με κάθε τρόπο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και ο σύντροφος σου, θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από την ρουτίνα, να ανανεωθείτε, να περάσετε όμορφα μαζί, αλλά και να μοιραστείτε στιγμές πάθους και ρομαντισμού! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, γνωριμίες και μία απόλυτη ερωτική ανανέωση, που επαναφέρει την χαμένη αυτοπεποίθηση σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε εργασία, αλλά και στον οικονομικό τομέα, προσπαθήστε να προγραμματίσεις κάποια δημιουργική δραστηριότητα, που σε συνδυασμό με την αυξημένη σου τύχη, θα φέρει την επιτυχία που θες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, θα παρατηρήσεις και θα διαπιστώσεις πως γίνεσαι σαφώς πιο δεκτικός και ίσως παθητικός, σε κάποιες εξελίξεις και καταστάσεις που έρχονται τώρα! Η προσοχή σου είναι στραμμένη στο παρελθόν σου, στις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου και στο σπίτι σου. Δεν θα είσαι τόσο κοινωνικός και σε ευχαριστεί ιδιαίτερα να μείνεις μόνος και να έρχεσαι σε επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει σιγουριά και συναισθηματική ηρεμία στον έρωτα, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις την απόλυτη αφοσίωση του συντρόφου σου, προς εσένα, αφού μέσα από πράξεις του, αποδεικνύει την αγάπη του για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν σε μία ερωτική ιστορία που ανήκει στο παρελθόν και σήμερα είναι η ημέρα που θα αποφασιστεί, αν θα προχωρήσεις σε επανασύνδεση ή όχι!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το επάγγελμα αποδεικνύεται η καλύτερη διέξοδος για την ενεργητικότητά σου και η επιτυχία είναι σίγουρη! Οι οικονομικές σου δραστηριότητες σήμερα, αφορούν αποκλειστικά και μόνο το σπίτι και την οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η λέξη κλειδί σήμερα είναι επικοινωνία, φίλε Τοξότη! Καταφέρνεις και εκφράζεις με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις και τις ιδέες σου στους άλλους και θα το κάνετε με πολλούς και διάφορους τρόπους! Θα λάβεις περισσότερα τηλεφωνήματα και μηνύματα απ’ ό,τι συνήθως και πιθανόν να αυξηθούν τώρα οι κοινωνικές σου συναναστροφές! Την τιμητική του επίσης θα έχει και το internet, αφού θα ασχοληθείς αρκετά με τα social media και το chat!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, αναμένεται να σε φέρει σε επαφή με περισσότερα άτομα, να σου προσφέρει κατακτήσεις, φλερτ και γνωριμίες αν είσαι ελεύθερος! Γίνεσαι περισσότερο ομιλητικός, προσιτός και φιλικός, γεγονός που ανεβάζει τις ερωτικές σου μετοχές! Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεχθείς κάποια απρόσμενα καλά νέα ή προτάσεις, από τον σύντροφο, ενώ θα καταφέρετε μέσα από συζήτηση, να βρείτε λύσεις σε τυχόν προβλήματα της σχέσης σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ίσως παρουσιαστούν κάποια προβλήματα τώρα στον εργασιακό τομέα, κυρίως γιατί αμελείς την οργανωτική εργασία που απαιτεί προσοχή στις λεπτομέρειες και κάνεις λάθη! Τα οικονομικά σου σε ικανοποιούν, αφού έρχονται ξαφνικά οφέλη.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact