ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τετάρτη 10 Μαρτίου

Η ημέρα μας με Σελήνη στον Υδροχόο και σίγουρα οι τυχεροί της ημέρας είναι Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι ! Όμως όλοι σίγουρα είναι πιο ανθρωπιστές, πιο ανοιχτόμυαλοι και πανέτοιμοι για αλλαγές!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου πολύ οι φίλοι σου και οι κοινωνικές ομάδες που ανήκεις. Ο φιλικός περίγυρος λοιπόν, κατά κάποιον τρόπο θα παίξει ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σου, αφού μία συμβουλή ή μία έμπρακτη βοήθεια θα σε ωθήσει σήμερα στην επίτευξη ενός σημαντικού στόχου! Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις ένα νέο φίλο ή απλά μία νέα γνωριμία, που αργότερα θα μεταμορφωθεί σε μία δυνατή φιλία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει σήμερα μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση, με ένα άτομο που μέχρι τώρα θεωρούσες απλά φίλο! Διαφορετικά ένας φίλος ή μία φίλη, θα σου γνωρίσει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, που πιθανόν στο άμεσο μέλλον, να κάνετε σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές με τον σύντροφο, αφού, αυτή είναι μία καλή ημέρα για επισκέψεις σε κοινά αγαπημένα σας πρόσωπα ή κοινούς φίλους! Γενικά οι ερωτικές επαφές σου έχουν ένα βαθύτερο συναισθηματικό υπόβαθρο απ’ ό,τι συνήθως που είσαι αποφασισμένος να το μοιραστείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δουλέψεις, για να πραγματοποιήσεις πολλές από τις οικονομικές ελπίδες και τις επαγγελματικές σου επιθυμίες. Χρησιμοποίησε τις κοινωνικές γνωριμίες σου, αν αυτό πιστεύεις ότι σε βοηθά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε θέματα κοινωνικής υπόστασης και εικόνας, την ίδια στιγμή που οι φιλοδοξίες σου μεγαλώνουν συνεχώς! Φροντίζεις οι προσωπικές σου υποθέσεις που πιθανόν να γίνουν γνωστές τώρα, να είναι αυτές που πρέπει να φανούν και δεν χαλούν την εικόνα σου. Καταφέρνεις, οι πράξεις σου να προκαλέσουν την θετική προσοχή και τον θαυμασμό των άλλων και να διευρύνουν την καλή σου φήμη! Ιδανική ημέρα να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με κάποια δραστηριότητα, που αργότερα θα σου φέρει πιθανόν δημόσια αναγνώριση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις επιτέλους σήμερα την αναγνώριση του συντρόφου, για κάτι που έκανες παλαιοτέρα και έδειξε το πόσο πολύ προσπαθείς για την σχέση ή τον γάμο σου! Ένα γεγονός που θα συμβεί μέσα στην δουλειά, θα κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον προς ένα συνάδελφο ή συνεργάτη, αν είσαι ελεύθερος! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση πάντως, προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο σήμερα για τα ερωτικά σου, τακτοποιώντας ευθύνες, αλλά ξεπερνώντας την κούραση της καθημερινότητά σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σωστή σου συμπεριφορά αλλά και αντιμετώπιση που έχεις προς τα άτομα που έχουν εξουσία ή που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πορεία των επαγγελματικών υποθέσεών σου, σε οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία σήμερα! Οικονομικά θα υπάρξει εύνοια, ιδίως αν έχεις προσπαθήσει πολύ για αυτό!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Ήρθε μία άκρως τυχερή ημέρα για σένα, φίλε Δίδυμε που θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεφύγεις απ’ όλους και απ’ όλα! Αυτή είναι μία σπουδαία ήμερα, ώστε να προγραμματίσεις, να αποφασίσεις ή και να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι! Ό,τι κι αν κάνεις πάντως, θα ανακτήσεις την αισιοδοξία και το κέφι σου! Επαφές με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση, ευνοούνται!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οργάνωσε σήμερα κιόλας μια ολιγοήμερη απόδραση σε ένα όμορφο μέρος με τον σύντροφο, που πραγματικά θα σας αναζωογονήσει, θα σας ανανεώσει και θα αναζωπυρώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία που πραγματικά θα σε εντυπωσιάσει, μέσα από το διαδίκτυο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, γίνεσαι πολύ πιο ικανός, αφού δίνεις νέες έξυπνες ιδέες και κάνεις αποτελεσματική έρευνα, με αποτέλεσμα να διεκπεραιώσεις σημαντικά θέματα, με επιτυχία! Οικονομικά, είναι κατάλληλη ημέρα για συμφωνίες και υπογραφές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί για σένα φίλε Καρκίνε, μια περίοδο αλλαγών και ιδίως μίας προσωπικής μεταμόρφωσης! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να λήξεις δραστηριότητες, καταστάσεις και σχέσεις που σε ενοχλούν και είναι τοξικές στην ζωή σου και να ξεκινήσεις από το μηδέν ανακαλύπτοντας κάτι νέο και να κάνεις πρεμιέρα στη ζωή σου και ιδίως στον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο! Χρησιμοποίησε την αυξημένη σου διορατικότητα τώρα, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση ή επαφή!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να κάνουν εμφάνιση κάποια προβλήματα που έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν και βασίζονται πάνω σε καταστάσεις που σε απασχόλησαν για ένα μεγάλο διάστημα και αφορούν τον σύντροφο. Μπορείς τώρα να πάρεις το «πάνω χέρι» και να τους δώσεις ένα τέλος! Αν είσαι ελεύθερος, αποκαλύπτεται μία κατάκτηση που είχες και αλλάζει η ζωή σου, όπως και η διάθεση σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα ασχοληθείς με δάνεια, φόρους ή τα οικονομικά του συντρόφου! Είναι πιθανό να κουραστείς αρκετά στον τομέα της εργασίας σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact