ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, ξεχωρίζεις για την εξυπνάδα και ισχυρή γοητεία στον λόγο σου και τον τρόπο που επικοινωνείς, σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Οι περισσότερες από τις καταστάσεις που θα βιώσεις την σημερινή ημέρα, θα αλλάζουν σταδιακά την ζωή σου και θα την βελτιώνουν εμφανώς! Οι φίλοι σου, σε βοηθούν και γίνονται οι σύμμαχοι σου, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου ή ονείρου! Πολλά τα απρόβλεπτα, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα, γιατί μπορεί να είναι και θετικά, αλλά και αρνητικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, φιλτράρεις τα συναισθήματα σου και δεν τους επιτρέπεις να βγουν άμεσα και φανερά στην επιφάνεια. Το φλερτ ίσως εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συναναστροφή ή επαφή και όχι μέσα από άμεση προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος απαιτείς στον σύντροφο, να σου δώσει περισσότερη ελευθερία, αλλά με λάθος τρόπο και εντάσεις. Κράτα χαμηλούς τους τόνους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο σωστός τρόπος συνεργασίας που σε διακρίνει σήμερα, θα σε οδηγήσει στην ικανοποίηση και την επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, απέφυγε γρήγορες αποφάσεις και αυθόρμητες κινήσεις.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, επιτέλους ξέρεις τι θες και σήμερα μπορείς να το καταφέρεις! Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις αλλά και τους γύρω σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα αλλά και κάποιες φορές, φαινομενικά ψυχρά και απόμακρα! Δεν πειράζει όμως, αφού αυτή σου η συμπεριφορά θα φέρει κοντά σου, μόνο αληθινούς σε σένα ανθρώπους, που όντως θέλουν να είναι δίπλα σου και φυσικά το καλό σου! Καταφέρνεις γενικά και κάνεις αισθητή τη παρουσία σου, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αναζητάς σήμερα μια σταθερή, ουσιαστική και γεμάτη σιγουριά σχέση! Σίγουρα θα υπάρξει ένα αξιόλογο άτομο να σου δώσει αυτήν την ευκαιρία και πολύ πιθανόν, ένα πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνια και παράλογες απαιτήσεις, που ενδεχομένως να σου φέρουν προβλήματα και πιθανόν ψυχρότητα μεταξύ στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικοί στόχοι και φιλοδοξίες, σήμερα επιτυγχάνονται και σου εξασφαλίζουν το επαγγελματικό σου μέλλον και πρόοδο σου! Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, μην προσπαθείς να στηριχτείς πάνω σε άλλους, προκειμένου να προωθήσεις δικά σου συμφέροντα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Παρθένε, έχεις έντονα την ανάγκη και την διάθεση για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, ελευθερία, κοινωνικότητα και εξερεύνηση! Προσοχή όμως πρέπει να δείξεις σε επαφές και επικοινωνίες λόγω Ανάδρομου Ερμή και κυρίως την τάση σου για προκλητικά ή καυστικά αστεία και κυνισμό, αφού κάποιοι μπορεί να προσβληθούν ή να παρεξηγηθούν. Ωστόσο, πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, κίνηση και μετακίνηση, καλά νέα, επαφές και συναντήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σου σε νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί ίσως προσγειωθείς απότομα τελικά! Αν είσαι δεσμευμένος, από την μία ο σύντροφος σου, φαίνεται να απολαμβάνει την ευδιάθετη συμπεριφορά σου απέναντι σου και την συναισθηματική σου γενναιοδωρία, αλλά από την άλλη η τάση σου για φυγή και ελευθερία, προκαλεί τις αντιδράσεις του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις σίγουρα λιγότερο άγχος, αφού μέσα από επαγγελματικές επαφές, ένας μεγάλος στόχος, πραγματοποιείται! Κάποιες οικονομικές δυσκολίες που ενδεχομένως σήμερα να έρθουν, οφείλονται κυρίως σε δικές σου υπερβολικές προσδοκίες!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, παίρνεις εσύ τον έλεγχο στα χέρια σου, σε όλες τις καταστάσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν εδώ και καιρό και θα καταφέρεις να πετύχεις πολύ πιο εύκολα τους στόχους σου και τα σχέδια σου! Να είσαι αποφασιστικός, αφού αυτό θα σε κάνει να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες. Γενικά σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις, θα καταφέρεις να έχεις εσύ το «πάνω χέρι», κυρίως λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της ενισχυμένης διορατικότητας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να διαφυλάξεις τα μυστικά σου από τον σύντροφο, αλλά όχι ο σύντροφος τα δικά του, από σένα, γεγονός που εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου! Γενικά, η σχέση σου, θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου σήμερα και η δουλειά, οι φίλοι, οι υποχρεώσεις και οι συγγενείς, έρχονται σίγουρα σε δεύτερη μοίρα! Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις ερωτισμό, σεξ! Προσοχή όμως! Οι απολαύσεις αυτές, πρέπει να στηρίζονται στο συναίσθημα και όχι απλά σε μία εφήμερη ιστορία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, βρίσκεις έμμεσους τρόπους για να σε τεστάρεις συνεργάτες και συναδέλφους, ανακαλύπτοντας κάτι που θα σε ωφελήσει! Οικονομικά, πέρα από την σημερινή εύνοια, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις ακόμα και για παλαιά προβλήματα!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact