ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους, φίλε Σκορπιέ! Επιτέλους, όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, πράγμα που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι λύσεις έρχονται πολύ πιο εύκολα τώρα, με την βοήθεια των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου εκτιμά το γεγονός ότι είσαι ένας πολύ καλός ακροατής και αυτό βοηθά στην ομαλή πορεία της σχέσης σου μαζί του! Σήμερα, η σχέση σας, μπορεί να βρει τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσετε μαζί, στους κοινούς ερωτικούς σας στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που σε πραγματικά σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και σε ηρεμεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συναδελφικές σου σχέσεις, κυριαρχούνται από αρμονία και σωστή επικοινωνία! Νέες συνεργασίες ευνοούνται απόλυτα! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, ως συνέπειες κάποιων παρελθοντικών πράξεων σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα παραδόξως η πρακτικότητα και η λογική σου, είναι σίγουρα τα δυνατά σου σημεία και θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους σου! Επικοινωνείς αποτελεσματικά, γεγονός που φέρνει οφέλη για σένα και επιπλέον οι άλλοι σε ευγνωμονούν λεκτικά, αλλά και έμπρακτα, για την βοήθεια και την εξυπηρέτηση που τους προσφέρεις στην καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, δεν ξεμυαλίζεσαι πια εύκολα, από τα επιφανειακά προτερήματα του άλλου, αλλά ψάχνεις πιο ουσιαστικά! Η αλλαγή αυτή στην ερωτική σου συμπεριφορά, θα σου φέρει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν η σημερινή ημέρα, δεν είναι ιδιαίτερα παθιασμένη ή συναισθηματική, ωστόσο δεν παύει να είναι εποικοδομητική, αφού μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο, βρίσκετε λύσεις, στα κοινά σας προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σίγουρα η απόδοσή σου βελτιώνεται, γεγονός που αναγνωρίζεται, ακριβώς όπως επιθυμείς και έχει το αποτέλεσμα που θες! Οικονομικά, βρίσκονται τώρα μόνιμα λύσεις, σε τυχόν προβλήματα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Αιγόκερε, δρας άμεσα και αποτελεσματικά! Δεν χάνεις ευκαιρία και παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση! Τα γεγονότα και οι συγκυρίες τώρα, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση, συναισθηματική ατμόσφαιρα! Επίσης, οι γύρω σου, θα σε βοηθήσουν και επιπλέον, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού! Άλλωστε, ξέρεις καλά πως να γοητεύσεις τα πλήθη και να πάρεις τους άλλους με το μέρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και ο τομέας του έρωτα, θα είναι σίγουρα προτεραιότητα για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να είσαι κάπως πιο δραματικός και απαιτητικός πλέον, ωστόσο έρχονται γεγονότα και καταστάσεις, γεμάτες πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό, δώρα, εξομολογήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οποιαδήποτε επαγγελματική πρωτοβουλία, στέφεται από απόλυτη επιτυχία! Πραγματικά ξεχωρίζεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον! Δοκίμασε σήμερα την τύχη σου στα οικονομικά, με τόλμη, αλλά χωρίς ρίσκο!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact