ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 11 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μεγάλη αφορμή για ξεκαθαρίσματα σου δίνεται και την εκμεταλλεύεσαι με πολύ δυναμικό τρόπο. Μετρίασε κάπως τον παρορμητισμό σου ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θες δίχως να θιχτεί κανείς .Κάνε τις επιλογές σου με κριτήρια τη σοβαρότητα και την ασφάλεια και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα αλλά πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους και να μην προσπαθείς να τα λύσεις όλα μόνος σου. Επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα γίνουν με επιτυχία. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε προσεκτικός, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το διάστημα αυτό σε απαλλάσσει από άγχη και υποχρεώσεις του παρελθόντος αλλά φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που χρειάζονται επίλυση σοβαρή και άμεση. Κάποιες συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, απαραίτητες για τις εξελίξεις, θα σε φέρουν σε πολύ ευχάριστη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Πρέπει να χαλαρώσεις να δεις ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει στην δουλειά σου είναι γερές. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η δυνατότητα να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα, σε χαροποιεί και σε γεμίζει με ενέργεια που έχεις πολύ ανάγκη καθώς η περίοδος των διακοπών αργεί πολύ ακόμα. Φρόντισε να αποδεχτείς μία ευχάριστη πρόταση κατά τη διάρκεια της οποίας προκύπτει μία ευχάριστη έκπληξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδια σου. Το μέλλον διαγράφετε πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact