ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 11 Νοεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Τα δεδομένα στο οικογενειακό σου περιβάλλον δεν είναι τόσο αρνητικά όπως σκέφτεσαι το τελευταίο διάστημα. Ήδη νιώθεις πως η ώρα είναι κατάλληλη για να κάνεις την κίνηση που θα φέρει την ισορροπία που όλοι περιμένουν. Τόλμησέ το λοιπόν και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα μπορέσεις να συνεργαστείς ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα. Συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η δημόσια εικόνα σου αλλάζει εξ αιτίας κάποιας εύνοιας που δέχεσαι στις συνθήκες της ζωής σου και το γεγονός αυτό προκαλεί φθόνο σε κάποιους, δυσαρεστώντας σε πολύ. Αγνόησε οποιαδήποτε σχόλια και συγκεντρώσου στην άνοδό σου που μεγαλώνει σταδιακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του απλά φροντίστε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στην δουλειά σου. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact