ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 15 Μαρτίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα καταφέρνεις και εκφράζεις με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις και τις ιδέες σου στους γύρω σου με πολλούς και διάφορους τρόπους! Θα έχεις σίγουρα, περισσότερα τηλεφωνήματα και μηνύματα απ’ ό,τι συνήθως και πιθανόν να αυξηθούν και οι μετακινήσεις σου! Όλες οι κοινωνικές σου συναναστροφές και επαφές, θα έχουν θετικές και ευχάριστες εξελίξεις και κάθε σου δραστηριότητα στο διαδίκτυο, θα είναι επιτυχής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα αναμένεται να έρθεις σε επαφή με περισσότερα άτομα, να απολαύσεις κατακτήσεις, φλερτ, ραντεβού και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις σίγουρα κάποια απρόσμενα καλά νέα, από τον σύντροφο, ενώ θα καταφέρετε μέσα από συζήτηση και εξομολογήσεις, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα της σχέσης σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας απαιτεί την προσοχή σου στις λεπτομέρειες και την αποφυγή λαθών! Ιδανική ημέρα η σημερινή, για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα επικεντρωθείς και θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τα υπάρχοντα σου, τα κεκτημένα σου και γενικά με ό,τι πραγματικά έχει αξία για σένα. Προστατεύεις και φροντίζεις οτιδήποτε θεωρείς δικό σου και κάνεις τα πάντα για να το διατηρήσεις έτσι! Κάποια γεγονότα και συγκυρίες τώρα, θα καταφέρουν να σε ηρεμήσουν και να σε καθησυχάσουν! Με τον τρόπο αυτό καταφέρνεις να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Προσοχή ωστόσο χρειάζεται η τάση σου για διατροφικές υπερβολές, σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, κινείσαι διακριτικά και ίσως ντροπαλά, σε μία νέα γνωριμία που τώρα έρχεται! Μην χάσεις την ευκαιρία, λόγω των αργών σου ρυθμών και της έλλειψης θάρρους! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αρκετά ζηλιάρης και κτητικός απέναντι στον σύντροφο και αυτό πολύ πιθανόν να τον καταπιέσει! Ο τομέας ωστόσο που θα ευνοείται σήμερα και θα ανανεώσει την σχέση σας, είναι σίγουρα ο σεξουαλικός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, λόγω συγκυριών, θα νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον! Οικονομικά, βρίσκεις τώρα τρόπους για να βγάλεις περισσότερα χρήματα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές σαφώς και θα αυξηθούν, όμως πιθανόν να είσαι περισσότερο υποκειμενικός και απόλυτος στις απόψεις σου και στις συζητήσεις σου με τους άλλους! Γενικά, η παροντική σου προτεραιότητα είναι, να εκφράσεις με κάθε τρόπο τον εαυτό σου και να τον κάνεις να επικρατήσει σε κάθε επικοινωνία! Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικός και απαιτητικός λοιπόν, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς σίγουρα όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου! Οι θαυμαστές σου και οι κατακτήσεις σου είναι περισσότεροι και σίγουρα πιο εκδηλωτικοί, προς εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι υπέροχα σήμερα με τον σύντροφο! Ανανεώνετε την σχέση σας με διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και παθιασμένες καυτές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, ώστε να πετύχεις επαγγελματικά σήμερα! Οποιαδήποτε δράση σου, θα έχει το αποτέλεσμα που θες! Οικονομικά, ξοδεύεις υπερβολικά, μόνο και μόνο για να κάνεις καλή εντύπωση στους γύρω σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact