ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 15 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, καλωσόρισε μία απόλυτα τυχερή ημέρα για σένα! Θα έχεις τώρα την ευκαιρία να ξεφύγεις απ’ όλους και απ’ όλα και να κάνεις ευχάριστες αλλαγές, με ποικίλους τρόπους! Υποδέχεσαι νέες γνωριμίες, περιπέτεια και καλοπέραση στη ζωή σου! Μπορείς επίσης σήμερα, να προγραμματίσεις, να αποφασίσεις ή και να ξεκινήσεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή! Επαφές με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση ή με συγγενείς εξ αγχιστείας, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται σήμερα πολλές νέες γνωριμίες, συναρπαστικές και ενδιαφέρουσες, είτε μέσα από το διαδίκτυο, είτε κατά την διάρκεια μίας μετακίνησης! Αν είσαι δεσμευμένος, διεκδίκησε μία όμορφη έξοδο ψυχαγωγίας με τον σύντροφο, που πραγματικά θα ανανεώσει και θα αναζωπυρώσει την σχέση σας! Ώρα να… ερωτευτείτε από την αρχή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, πετυχαίνεις στόχους , αφού δίνεις νέες έξυπνες ιδέες και κάνεις αποτελεσματική έρευνα, για ότι έχει καταπιαστεί στο παρόν! Οικονομικά, είναι η ιδανική ημέρα για συμφωνίες και υπογραφές!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα φέρνει αλλαγές, αλλά και την ευκαιρία μίας προσωπικής μεταμόρφωσης! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να λήξεις δραστηριότητες, καταστάσεις και σχέσεις που σε ταλαιπωρούν και αποδείχθηκαν τοξικές στην ζωή σου και να ξεκινήσεις από το μηδέν! Χρησιμοποίησε την αυξημένη σου διορατικότητα τώρα, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση ή επαφή, αφού τώρα μπορείς να «διαβάσεις» τις προθέσεις των άλλων και ξέρεις αν πρέπει ή όχι, να τους εμπιστευτείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να κάνουν εμφάνιση κάποιες εκρήξεις ζήλιας, είτε από σένα είτε από τον σύντροφο, λόγω αδικαιολόγητης καχυποψίας ανάμεσα σας! Αν είσαι ελεύθερος, αποκαλύπτεται ένας κρυφός σου θαυμαστής σήμερα και αλλάζει η ζωή σου, όπως και η διάθεση σου! Αν θες νέα γνωριμία, είναι ίσως η πιο κατάλληλη ημέρα, για να σαγηνεύσεις και να γοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βρίσκονται οικονομικές λύσεις, σε εκκρεμότητες, δάνεια ή φόρους! Επαγγελματικά, υπάρχει ψυχρότητα στις συναδελφικές σου σχέσεις και αυτό σε προβληματίζει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, ετοιμάσου να κυνηγήσεις , να διεκδικήσεις και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου σήμερα, κυρίως λόγω της φιλικότητας σου και της άψογης συνεργασίας σου με τους άλλους! Με συμμάχους τους φίλους σου, κάνεις πράξη τις ιδέες σου! Γενικά, η συμπεριφορά και οι διαθέσεις των άλλων απέναντι σου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές και νιώθεις ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος! Όμως και εσύ είσαι απόλυτα γενναιόδωρος απέναντι τους και δίνεις όλο και περισσότερα, προκειμένου να τους ευχαριστήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα σου δίνει μία θαυμάσια ευκαιρία, για να διορθώσεις και να βελτιώσεις την σχέση ή τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος, οι κατακτήσεις και οι γνωριμίες σου σήμερα, θα είναι αρκετές και συναρπαστικές! Θα απολαύσεις το φλερτ και θα επιλέξεις το άτομο που σου δίνει χαρά και ανανέωση στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την βοήθεια που προέρχεται από ένα συνάδελφο, συνέταιρο ή συνεργάτη, θα έχεις σήμερα επιτυχία! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα απρόσμενα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact