ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 16 Δεκεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και το χιούμορ σου απεριόριστο. Θα κάνεις ιδιαίτερα χαρούμενα τα δικά σου άτομα και θα επιδιώξεις κάποια μικρή απόδραση, ώστε να ξεφύγεις από τις υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητα. Φιλικά σου πρόσωπα θα σε προτρέψουν να κάνεις πράγματα, τα οποία θα σου δώσουν ιδιαίτερη χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, θα δώσεις και θα πάρεις μέσα στη σχέση σου. Προτίμησε ό,τι θέλεις να πεις στο σύντροφό σου, να ακουστεί σήμερα, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Δίδυμε, φρόντισε να χαλαρώσεις από τα θέματα της δουλειάς κι από αύριο ξαναμπαίνεις με δυναμισμό στα επαγγελματικά σου. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, παρασυρόμενος από το γεγονός ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα κάνεις τον απολογισμό της εβδομάδας και θα δεις ότι τα κατάφερες μια χαρά. Άσε στην άκρη τις σκέψεις της καθημερινότητας και προπάντων μην πέφτεις ψυχικά. Φρόντισε να βγεις και να διασκεδάσεις με δικά σου άτομα, που θα σου δώσουν ιδιαίτερη χαρά και θα σε κάνουν να ξεχαστείς από θέματα που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το σύντροφό σου, Καρκίνε, που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλεις άκρη. Μπορείτε να πάτε μαζί μια εκδρομή, κάτι που έχετε ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε πάντως να κάνεις έξοδα που θα σε οδηγήσουν εκτός προγράμματος.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων μου, θα ξυπνήσεις με λίγο εκνευρισμό για κάποιες καταστάσεις που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες. Φρόντισε στην Κυριακή σου, να ξεχάσεις οτιδήποτε έχει γίνει στην καθημερινότητα και να περάσεις τη μέρα με δικά σου άτομα, ευχάριστα και κάνοντας συζητήσεις, οι οποίες θα σου φέρουν ευθυμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προβληματίζουν έντονα τα θέματα της δουλειάς σου, Λέων μου, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι λίγο να ξεκουραστείς. Μη συνεχίζεις κινήσεις που σε οδηγούν εκτός προϋπολογισμού. Πρέπει να δεις με σοβαρότητα τα οικονομικά σου κι άμεσα να τακτοποιήσεις τα πιο επείγοντα ζητήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οι σκέψεις σου για το μέλλον, Παρθένε, σήμερα που είναι η Κυριακή, προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Κάνεις σχέδια και τον προγραμματισμό για το πως θα κινηθείς με σταθερό τρόπο, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Φρόντισε όμως και να ξεκουραστείς, για να έχεις αντοχές στην εβδομάδα που έρχεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει μόνο να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που έχεις για το σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, Παρθένε μου. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κάνεις μια αναδρομή, ώστε να θυμηθείς ότι σε ανάλογες περιπτώσεις πάντα τα κατάφερνες μια χαρά. Οικονομικές αναποδιές και πολλά έξοδα σ’ εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Μην κάνεις αυτή την περίοδο απερίσκεπτες κινήσεις.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact